מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
קונדיטוריה מא´ עד ת´
מבנה הלימודים | | ללמוד את כל מה שנדרש בתחום האפייה
קורס אפייה מיוחד במינו שבא ללמד את משתתפיו לאפות בבית כמו הקונדיטורים של הקונדיטוריות המובילות ובתי המלון. נלמד מתוך הכרה והתנסות עם שיטות אפיה תוך תשומת לב לטכניקות עבודה מקצועיות, שימוש נכון בחומרי גלם וטיפול מוקפד במוצרים כל זאת באמצעים ביתיים וזמינים.
נושאי לימוד נבחרים: קרם שניט ושטרודל,עוגות קטנות,קאפ-קייקס,טורטים,מוסים,עוגות גבינה,מנות אחרונות קלאסיות וחדישות, מקרונים, שוקולד ,עוגות ועוגיות,קראנצים ודנישים,פחזניות ואקלרים,לחמים במגוון סוגים יסודות האפייה סוגי בצקים אפייה עם שמרים עיצוב קינוחים |
|
תנאי קבלה | | חובבי קונדיטוריה בעלי אורנטציה לאפיה ברמת גימור גבוהה. |
|
משך הלימודים | | 20 מפגשים, פעמיים בשבוע בשעות אחר הצהריים או בבוקר, 4 שעות לימוד אקדמיות בכל מפגש - סה"כ 80 שעות לימוד. |
|
תעודה / הסמכה | | תעודת סיום מטעם דן גורמה
|
|
התמחות | |
|
|