מבנה הלימודים | | בקורס נלמד על מזון בריא אמיתי,טכניקות בישול ללא מאמץ,הכרות עם חומרי גלם חדשים,נתוודע למגוון טעמים ומתכונים מקומיים וחובקי עולם,הקניית הרגלי אכילה בריאים ומאוזנים,יסודות לניהול מטבח ואורח חיים בריא יותר,וליישומם בחיי היומיום
מפגשים הכוללים הדגמה והתנסות מעשית מלווים בהסברים מעמיקים ובהכנת מגוון מתכונים טעימים וקלים ליישום. בסיום כל מפגש נאכל יחד את אשר בישלנו,סביב שולחן ערוך כל טוב עם משקאות טבעיים תוצרת בית.כחלק מהקורס ייערך סיור מקצועי,נלמדאיפה לרכושמזון בריא,היערכות למזווה בריא ואיכותי,הוזלת סל הקניות,תרגות בקריאת תויות מזון-מה זה אומר?וכדומה.
קהל היעד
הקורס מיועד לאלו המעוניינים להתחיל את מסעם לרזי הבישול הבריא,לאלו שרוצים לערוך שינויי תזונתי ולהעמיק את הידע בתזונה בריאה וגם לאלה שכבר מבשלים בריא בבית ורוצים ללמוד ולהכיר מתכונים וטיפים נוספים.
פרטים נוספים
נכין מגוון מנות סלטים במגוון צורות וצבעים,תבשילים מדגנים וקטניות,דים סאם,קרקרים ומטבלים,כדורי שוקולד טבעוניים,פנקוטה טפיוקה,עוגיות,מאפינס שוקולד וגרנולה,עוגת "קרם גבינות" ופירות העונה ועוד.
נושאי לימוד נבחרים
בישול טבעוני RAW FOOD מזון אורגני בישול טבעי צמחונות super food מזונות על מזונות חומציים ובסיסיים תזונה לסוגיות בריאותיות שונות ללא גלוטן
|
משך הלימודים | | 5 מפגשי לימוד מפגשים הכוללים הדגמה והתנסות מעשית מלווים בהסברים מעמיקים ובהכנת מגוון מתכונים טעימים וקלים ליישום. בסיום כל מפגש נאכל יחד את אשר בישלנו,סביב שולחן ערוך כל טוב עם משקאות טבעיים תוצרת בית.כחלק מהקורס ייערך סיור מקצועי,נלמדאיפה לרכושמזון בריא,היערכות למזווה בריא ואיכותי,הוזלת סל הקניות,תרגות בקריאת תויות מזון-מה זה אומר?וכדומה. מסלול בוקר/ערב |