מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
מאפי שמרים ובולונזרי
מבנה הלימודים | | קורס הכנת מאפי שמרים ובולונז'רי נועד להקנות למשתתפיו את הכלים לאפות בבית מגוון רחב של מוצרי בצק שמרים ברמות גימור גבוהות ובמצבים שונים לפי מיטב המסורת הצרפתית של הבולונז'רי. הקורס יאפשר הרחבת ידע והבנת תהליכים לעבודה בבצקי שמרים תוך כדי ביצוע בפועל של מגוון מוצרים רחב. במהלך קורס זה יחשפו התלמידים לטכניקות העבודה האופיניות למאפי שמרים ובולונז'רי ויישמו אותן הלכה למעשה בקונדיטוריה חלבית, כל תלמיד בעמדת עבודה אישית שתועמד לרשותו.
נושאי לימוד נבחרים
קרנצים במילויים שונים אגוזים, פיסטוק וחלבה, פרג, שוקולד בזיגוגים שונים קרואסון במגוון סוגים צרפתי, פטיט, שקדים, שוקולד מאפים בגטים, פרסבורגר, פלאדן, סברינות, דנישים בצורות גרמניות וצרפתיות קינוחים נוספים גוגלהוף קקאו, בבקה, בריוש מפתיע, עקיצת הדבורה (ביננשטיש), בוטרכוכן, שטרוייזל (פירורים פריכים) שימוש בפירות פלטות שמרים במילוי פירות יער וריקוטה
קהל היעד
קורס אפייה ייחודי זה מיועד לבוגרי קורסי קונדיטאות ולבעלי רקע בעבודה בקונדיטוריה המעוניינים להרחיב את ידעותיהם בנושא
|
|
משך הלימודים | | 10 מפגשים דו שבועיים (יום אחרי יום) בני 5 שעות לימוד לכל מפגש, סה"כ 50 שעות לימוד |
|
תעודה / הסמכה | | תעודת השתתפות מטעם דן גורמה |
|