מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
טבחות סוג 4
מבנה הלימודים | | הסמכה כטבח סוג 4 ע"י תעודה ממשלתית מטעם האגף הבכיר להכשרה ולפיתוח כ"א במשרד התמ"ת. הקניית ידע ותכנים הנדרשים לשם הצלחה במבחן העיוני הממשלתי ע"י שף מקצועי מדריך מצוות דן גורמה ותרגול מעשי בסדנת מטבח מקצועית לצורך הצלחה במבחן המעשי הממשלתי.
קהל היעד
מיועד לבעלי ותק מקצועי של 8 שנים לפחות בתחום או למי שעבד שנה לפחות כטבח סוג 3.
מרצים
שף ולרי קונדקוב יליד שנת 1956, בעל תואר שני בטכנולוגיה וארגון מזון ציבורי, בעל תעודת סוג 5 של משרד התמ"ת. עובד בדן גורמה משנת 1999. מורה מוסמך מטעם משרד הבריאות להוראת תברואה להכשרת "נאמני תברואה".
|
|
תנאי קבלה | |
|
|
משך הלימודים | | לימודי ערב, 26 מפגשים, פעמיים בשבוע. 20 מפגשים עיוניים ו-6 מפגשים מעשיים בסדנת מעשית מקצועית. |
|
תעודה / הסמכה | | לעומדים במבחני הגמר הממשלתיים, עיוני ומעשי, דיפלומה ממשלתית - טבח סוג 4. תעודת השתתפות בקורס מטעם דן גורמה המרכז הישראלי ללימודים קולינריים ומנהיגות מלונאית |
|
התמחות | |
|
|