מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
שוקוליזם
מבנה הלימודים | | קורס שוקולד ייחודי שמטרתו ללמוד ליצור מגוון דברי שוקולד באיכות גבוהה כמו השוקולייטרים הגדולים. הקורס מקנה לימוד טכניקת העבודה הייחודית שלך מוצרי שוקולד במגוון סוגים והכנת מוצרי שוקולד ברמת גימור גבוהה
נושאי לימוד נבחרים
תהליך יצור השוקולד ואופן השימוש בו הכנת פרלינים טכניקות שונות לטימפרור שוקולד גאנשים בטעמים פרלינים בתבנית (molding) עבודת גמר צביעה ושימוש בשקפים קישוטי שוקולד פרלינים בטבילה (unmolding)
קהל היעד
מקצוענים וחובבים המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום וללמוד כיצד להכין מוצרי שוקולד איכותיים ברמת גימור גבוהה.
מרצים
גל קזס בוגר תכונית השוקולד של ביה"ס LENOTRE בצרפת, בוגר מגמת קונדיטאות של ביה"ס תדמור בהצטיינות, משמש כיום כשף קונדיטור ושוקוליטייר במלון דן אכדיה –הרצליה. עבר השתלמויות התמחויות רבות בארץ ובחו"ל ביניהם באקדמיה של |
|
תנאי קבלה | |
|
|
משך הלימודים | | ארבעה מפגשים בשעות אחר הצהריים, פעם בשבוע. |
|
תעודה / הסמכה | | תעודת השתתפות של דן גורמה
|
|
התמחות | |
|
|