מבנה הלימודים | | קורס קונדיטוריה מקיף המקנה הכשרה מקצועית לעבודה בקונדיטוריות, בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, חברות קייטרינג ועוד. הקורס כולל לימוד מקיף ושיטתי של עבודת הקונדיטוריה תוך מתן דגש על טכניקות עבודה מתקדמות ותרגול רב של ייצור מוצרים קלאסיים וחדשניים. הקורס בראשות שף קונדיטור מצוות דן גורמה.
נושאי לימוד נבחרים
תורת החומרים הבנת המבנה הפיזיולוגי של החומרים:סוכר,שמן,ביצים,קמח,ועוד.אופן שימושם במתכוןוהשפעותיהם. טכניקות עבודה עקרונות האפיה,דגשים על טכניקות קלאסיות וחדשניות כמו הקצפות,טימפרור,לישה,קיפוליבצק ועוד.יסודות התמחור. יסודות האפיה Boulangerie -אפית לחמים במגוון סוגים,לחמי מחמצת. Viennoiserie - מאפי שמרים,עוגות בחושות,טורטים,וקאפ-קייקס. יסודות הקונדיטוריה בצק פריך,טארטים וטרטלטים,פאים,עוגות ועוגיות,בצק עלים- מאפים מתוקים ומלוחים ,בצק רבוך- פחזניות ואקלרים.שוקולד-גנאשים שונים,פרלינים וקישוטים. מוסים ועוגות גבינה,פטיפורים,מקרונים,מנות קינוח אישיות,קישוט עוגות בבצק סוכר ומרציפן ועוד.
קהל היעד
הקורס מיועד לקונדיטורים בפועל חסרי הכשרה פורמאלית במקצוע ולמעוניינים לרכוש מקצוע ולעבוד בתחום. |