מבנה הלימודים | | בקורס זה נכיר את נתחי הבשר השונים, על מקורותיהם. נלמד לבשל, לטגן או לצלות כל נתח בהתאם למנות אותן נרצה להכין. נכיר לעומק את אופני ההכנה השונים של הבשר ונעמיק את הידע והניסיון שלנו כקרניבורים. הקורס נועד להשלים ולהעשיר את הידע בכל הנוגע להכנת בשר על מנת להפוך את משתתפיו לבעלי יכולות הכנת מנות בשר טעימות, מורכבות ומעניינות. הקורס יערך במתכונת של הדגמה , בסיום כל שיעור יערכו טעימות מודרכות.
נושאי לימוד נבחרים
נתחי בשר בקר, כבש ועוף –פירוק בשרים, יישון, חלוקה לנתחים, הכנת מנות לדוגמא: קארפאצ'יו ורוסטביף, אסאדו וקורנדביף, בשר כבוש, עישון בשרים, כבש ממולא, slow cook, צלעות טלה, חלקי העוף והשימושים השונים, ברווז ואווז, מעושן וצלוי בשר טחון ושימושיו המבורגר, קבב לסוגיו, מילויים שונים גריל ופלאנצ'ה הכנה לגריל פחמים וגריל גז, עבודה על פלאנצ'ה ועל מחבת, בשרים לפויקה
קהל היעד
טבחים מקצועיים, חובבי בישול מתוחכמים ואנשים המעוניינים להשביח באופן משמעותי את התוצרים הקולינאריים בביתם. |