מטרת חיבורי ההרשמה משמשת את ועדת הקבלה כדי שתתרשם מהמועמד לא רק מהפן של המסמכים והניירת, אלא לצורך קבלת התרשמות כללית מהמועמד. לחיבורים מייחסים חשיבות רבה והם חלק חשוב מתנאי הקבלה. חיבור טוב יכול להגדיל בהרבה את סיכויי הקבלה.
מה, חיבורים כמו בכיתה ג´?
לא ממש, כשאתם מעוניינים ללמוד בחוץ לארץ את ועדת הקבלה לא מעניינים רק הנתונים היבשים של הציונים, זו מעין בקרת איכות שנועדה לאמוד אתכם בתור אינדיבידואלים ולבנות פרופיל של האישיות שלכם. לכן עליכם להכין חיבור מנצח. דעו שזו תחרות קשה וצמודה ובכדי לעשות רושם עליכם להתבלט.
נשמע מלחיץ
אל דאגה! תוכלו להיעזר במקצוענים שתמורת תשלום ישמחו לעזור ולכתוב עבורכם חיבורים מוצלחים, חיבורים מבריקים ויוצאי דופן, שיתבלטו אל מול האפרוריות של יתר החיבורים, ויגרמו לאנשי ועדת הקבלה להתרגש ולרצות לקלוט אתכם לשורותיהם.
איך זה הולך?
כדי ליצור חיבור הרשמה מנצח, ולהתבלט, דמיינו תרחיש כזה: היושבים בועדת הקבלה האוניברסיטאית כבר ראו כמעט הכול וקראו המון חיבורים, על מנת לגרות אותם ולגרום להם לקחת את החיבור שלכם ולהכריז שהוא משהו מיוחד עליכם לעבוד קשה. ראשית עליכם ליצור לעצמכם תדמית, זוהי התדמית בה אתם מעוניינים להציג את עצמכם, הקפידו להציג כמה צדדים בתדמית זו, ולשים דגשים על נסיון החיים שלכם ועל האופי שלכם. את כל אלו עליכם להציג בפני הועדה ולהראות כמה אתם מסוגלים להעניק בכיתה, בעסקים ובכלל בקהילה ובעולם.
כמה נקודות
הימנעו מהצהרות בומבסטיות ומקלישאות, שמרו על סגנון אחיד ולא מנופח או מתחכם. ענו על השאלות במלואן, אך הימנעו מפירוט יתר. השתמשו בהיבטים ובדוגמאות שימחישו את היכולות שלכם, את הצדדים החיוביים והשליליים שבכם. חיבורים אלה אמורים להציג יכולות אקדמיות, תפיסות חיים וכמובן, את האישיות שלכם.