בחר איזור:
בחר עיר:
עבור מי שמחפש עבודה בשעות שבהן לא מתקיימים קורסים באוניברסיטה או במכללה, עבודה כברמנים יכולה להיות מתאימה. השילוב הקסום בין הבלנדר לסילבוס נשמע כמו תחליף – אפילו במובן של גובה המשכורת העתידית – לעבודה השגרתית שבה עובדים בין תשע לחמש. אם כבר מדובר על גמול, הרי שישנו ערך מוסף בלימודים הללו מעבר למשכורת – מדובר על עבודה במקום שבו אנשים באים לפרוק בכיף את טרדות היום, מוסיקה ברקע ואוירה נעימה, מקום שבו קשרים רבים נרקמים וידע עשיר בתחום האלכוהול. הקורס הוא קצר יחסית למקצוע שבו ניתן להרוויח לעתים משכורות שלא היו מביישות בעלי תארים אקדמיים, ולחסוך לכל תוכנית בהמשך.מהן מטרות קורס ברמנים לסטודנטים?הקורס נועד להכשיר אנשים מקצועיים כדי לעמוד מאחורי הבר ולהכיר את הלקוח כדי להכין לו בדיוק את המשקה המתאים, ובאווירה הנכונה. הקורס מקנה יסודות במזיגה של אלכוהול, יין, בירות וגם משקאות קפה בדרך כלל (תלוי בהיקף הקורס) – אלו לצד תכנים ניהוליים ומיומנויות הנדרשות לברמן – מזיהוי הלקוח ועד לניהול של בר שלם ופליירינג (להטוטים). הדגש כאן הוא על שעות לימוד נוחות ללומדים שבין כה וכה טרודים בקורסים אקדמיים אחרים, ולעתים הקורס מקנה גם שעות שנתיות המוכרות על ידי המועצה להשכלה גבוהה כדי להשלים את הנקודות לתואר.
מה לומדים בקורס ברמנים לסטודנטים?נושאי הלימוד בקורס ברמנים לסטודנטים תלוי בהיקף הקורס. הלומדים בקורס רוכשים את המקצוע תוך כדי מתן דגש על אחריות ומקצוענות (הפרדה בין עבודה לבילוי). בין השאר נושאי הלימוד כוללים לימוד סוגי משקאות שונים – יין, בירה, קפה ומשקאות אלכוהול שונים, רקיחת משקאות, מזיגתם והגשתם, הכנת קוקטיילים, התאמת כוסות, תהליכי תסיסה במשקאות, השפעת אלכוהול על הגוף, קופה ממוחשבת וניהול בר, אפיון הלקוח והתאמת המשקה,מיומנויות שיחה ועוד. למה מקצוע הברמן יתאים דווקא לסטודנטים?סטודנטים מחפשים בדרך כלל את המפלט ללחצים השונים – ובעיקר לעניין לוחות הזמנים העמוסים בחיי הלילה ממילא. עבודה בבר עשויה להתאים מבחינת שעות העבודה ומבחינת האוירה הקלילה, ממלאת את הצורך להכיר אנשים שונים וזהו תחום שתמיד יהיה בו ביקוש לעובדים. מי שאחראי ומקצועי דיו, יכול להתקדם בסולם הדרגות כמו גם בשכר שלצידן לאורך כל שנות התואר ומבלי לנוע בין עבודות שונות.
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב