קורס ניהול יקב
ניהול יקב מצריך תהליכי עבודה מורכבים מכיוון שהוא נוגע במספר רב של אספקטים. באופן כללי ניהול עסק הוא תחום מורכב אולם בתחום היינות, יכול להיות למצב שיש מוצר שלא נמכר ולמעשה נזרק לפח. למרות ההנחה הרווחת שיין יכול להתיישן מספר רב של שנים, זה לא נכון לגבי כל סוגי היינות אלא רק לגבי יין אדום.>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס ניהול יקב
תרבות היינות ויקבי בוטיק מאוד התפתחו בישראל בשנים האחרונות, עקב תנאי האקלים הטובים שיש בארץ. ניהול יקב מצריך יכולות ניהוליות טובות, על מנת להפוך אותו לעסק משגשג ומוצלח בשוק רווי מתחרים.
- מערכת ToStudy
- |
-
04/04/2012
- |
-
11:28
- |
-
3462
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
ניהול יקב מצריך תהליכי עבודה מורכבים מכיוון שהוא נוגע במספר רב של אספקטים. באופן כללי ניהול עסק הוא תחום מורכב אולם בתחום היינות, יכול להיות למצב שיש מוצר שלא נמכר ולמעשה נזרק לפח. למרות ההנחה הרווחת שיין יכול להתיישן מספר רב של שנים, זה לא נכון לגבי כל סוגי היינות אלא רק לגבי יין אדום.
מדוע צריך מערכת לניהול לקוחות?
ניהול עסק מצריך יכולות ניהוליות וארגוניות כדי לוודא מכירה ושיווק מוצלחים. על כל בעל עסק ומנהל יקב בפרט לדאוג לשירות לקוחות טוב, הליכי שיווק ומכירה מסודרים, שימור לקוחות ועבודה נכונה מול מגוון רחב של לקוחות בארץ ובחוץ לארץ. כיום בעידן הטכנולוגי מערכות ממוחשבות עשויות לתרום רבות לניהול העסק בצורה מסודרת כדי למנוע טעויות ארגוניות ולבצע מעקב נכון ומסודר של קשרי לקוחות ועבודה מול ספקים שונים.
|
|
תרבות הטכנולוגית מציע לבעלי עסקים מערכות ממוחשבות אשר תורמות לניהול מוצלח של עסק. |
|
|
פתרון לניהול יקב
התרבות הטכנולוגית מציע לבעלי עסקים מערכות ממוחשבות אשר תורמות לניהול מוצלח של עסק. באמצעות מערכות CRM ניתן לנהל את היקב בצורה מסודרת אשר כוללת מודולים לניהול הליכים ויעדים בצורה נכונה. בין האספקטים השונים על מנהל יקבל להקים ולנהל בצורה מסודרת מאגר לקוחות, לדעת כיצד לפעול מול זירות שונות של לקוחות קיימים בארץ ובחו"ל, ומול לקוחות פוטנציאלים. כאשר עובדים עם מערכות CRM ניתן לנהל תהליכי שיווק ומכירה ולראות את כל ההיסטוריה של הלקוח בצורה מהירה בעבר ובהווה. כמו בן, ניתן לבצע ניהול לאנשי קשר בצורה מסודרת ולנהל את מאגר הלקוחות הפעילים והפוטנציאלים על בסיס מערכת הלקוחות.
ניהול שיווק ומכירות
תהליך שיווק ומכירות הוא תחום מורכב ה כולל המון הסתעפויות מכיוון שההתייחסות לכל לקוח שונה עקב מחזור המכירות שלו או פשוט בגלל אופי של העסק. מערכת ניהול לקוחות מספק את כל הניואנסים של הלקוח משלב השיווק ועד ההזמנה בפועל. בנוסף, ניתן בכל זמן לפלח את מאגר הלקוחות כדי לבצע חישובי עלות מול תועלת, לנהל מועדון לקוחות לפי קריטריונים שונים ומגוונים ועוד מגוון רחב של אפשרויות על מנת למקסם את העסק.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...