כנס היין ה-4
הכנס הרביעי ליין, התמקד לא רק בפיתוח טכנולוגיות חדשות לייצור יין ובחינת בשלות הענבים, אלא גם בנושא קיימות בתחום היין. כידוע, נושא הקיימות הוא נושא הנמצא כיום במודעות גבוהה בשל הצורך לשמור על משאבי טבע גם עבור הדורות>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
כנס היין ה-4
כבר מזמן ישראל אינה רק מעצמת ייבוא יין, אלא גם מייצרת יינות משובחים משל עצמה. משכך, מחפשים כל הזמן הכורמים שיטות חדשות לגידול גפן וייצור יין שיהפכו טעמו למיוחד יותר וייחודי.
- מערכת ToStudy
- |
-
25/04/2013
- |
-
12:45
- |
-
3011
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
הכנס הרביעי ליין, התמקד לא רק בפיתוח טכנולוגיות חדשות לייצור יין ובחינת בשלות הענבים, אלא גם בנושא קיימות בתחום היין. כידוע, נושא הקיימות הוא נושא הנמצא כיום במודעות גבוהה בשל הצורך לשמור על משאבי טבע גם עבור הדורות הבאים. פעמים רבות, בכל רחבי העולם, כרמי יין בואו על חשבון שטחים טבעיים ופגעו בהם בשם תעשיית היין. בין שאר מטרות הכנס, מארגני הכנס, שמו להם למטרה גם לחנך ולהציע שיטות ברות קיימא לגידול גפנים וייצור יין.
|
|
יין- גם הוא לוקח מחיר מן הסביבה בעת ייצורו ההמוני. |
|
|
כנס שפתוח לייננים חובבים ומקצוענים
כנס היין, אשר נערך מזה 4 שנים ברצף באזור הצפון, מזמין ייננים מקצועיים וחובבים לכנס שכולו יין, בו הם זוכים לטעום יינות צעירים וחדשים, שומעים על טכנולוגיות חדשות בתחום היין ומשכילים על תרומתו של היין לתזונה ולבריאות ומקומו לאורך ההיסטוריה. הכנס מתקיים בכל שנה בעיר אחרת בצפון, והשנה צפוי להתקיים בראש פינה. כמו כן, בכל שנה בכנס מופיעים מומחים מתחום היין והחקלאות שחולקים את הידע העולמי שלהם והמסקנות שלהם עם ציבור המבקרים בכנס.
אורח הכנס השנה
אורח הכנס השנה יהיה ד"ר ג'ימי גוד, כתב יין בריטי מוערך מאוד אשר מנהל גם אתר אינטרנט וגם מגזין בנושא. בנוסף, ג'ימי גם מומחה לתחום הקיימות בתעשיית היין ויציג בפני מבקרי הכנס את מסקנותיו ומחקריו בנושא זה. ככלל, הכנס יתמקד בנושא הקיימות והרצאות רבות יוקדשו לנושא זה באופן פרטני וכן בהקשר לגידול גפנים. הכנס אשר נערך בשיתוף עם מכללת תל חי, יהיה פתוח גם לתלמידי הקורס לייצור והכנת יין המתקיים במסגרת לימודי החוץ של המכללה.
יין-מתחום חקלאות לתעשייה
במשך מאות שנים, ייצור יין היה נחשב למלאכתם של חקלאים אשר עסקו בגידול גפנים. ייצור היין היה יחדני ובייחוד בישראל, טכנולוגיות ייצור המוניות ליין הגיעו בשלבים מאוחרים יחסית של המאה ה-20. בשנים האחרונות, עם זאת, ישראל הופכת לשם דבר בתחום היינות והפכה זאת לתעשייה משגשגת של ממש, עד כדי כך שניתן כיום בכל אזור בארץ למצוא כרם או יקבי בוטיק.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...