מבנה הלימודים | | לימודי בישול וקונדיטוריה בקנדה (תעודה) מידע כללי קנדה היא מדינה נפלאה ללמוד בה מסלולים מתוך העולם הקולינארי - בישול וקונדיטוריה. קנדה בעלת תרבות אירוח גבוהה עם שפע של מסעדות, מלונות ובתי קפה. מוסדות הלימוד בקנדה מציעים לימודי בישול וקונדיטוריה במגוון רחב של סגנונות עבודה, עבודת צוות וניהול מטבח אצל מיטב השפים והקונדיטורים תוך כדי התנסות בתנאי שטח ומטבחים מקצועיים המדמים סביבת עבודה אמיתית.
היכן ניתן ללמוד? ניתן ללמוד בישול וקונדיטוריה בקולג'ים הבאים בקנדה: ניאגרה קולג', האמבר קולג', ג'ורג' בראון קולג', אלגונקוין קולג', קונסטוגה קולג' ועוד.באטווה, עיר הביר של קנדה, תוכלו ללמוד בישול באחד הסניפים של בית הספר לה קורדון בלו הבינלאומי שמציע לימודים עבור סטודנטים מכל העולם בהתמחות בבישול וקונדיטוריה.
מה לומדים? מסלולי התעודה נמשכים בין שנה לשנתיים ובמהלך לימודי בישול וקונדיטוריה יקבלו הסטודנטים את המיומנויות הנחוצות בתחום הקולינארי אם במטבח או אם בקונדיטוריה ובמאפייה, לימודי המאכלים והקינוחים השונים, הבישול הבריא, ניהול המקום ושיווק העסק, הכנת תפריט ותורת האירוח על מנת לתכן אירועים מיוחדים ובהמשך אף להגיע לניהול מלון, מסעדה ומקומות בילוי.בתי הספר השונים מתמחים במטבח האיטלקי, צרפתי, הודי ועוד..מסלולים נוספים הקרובים לתחום הקולינארי הם ניהול תיירות, ניהול קונספט במזון, ניהול מתקדם בתחום היינות והמשקאות, תזונה ועוד.. |