מבנה הלימודים | | בכל שנה, נפתחים בישראל מאות בתי עסק בתחום הקולינריה. מכל עשרה בתי קפה ומסעדות הנפתחים בשנת עסקים, רק שניים ישרדו מעל שנתיים!
השינויים אותם עובר ענף הקולינריה בשנים האחרונות, מצריכים את כל אלו המתעתדים למצוא בו את מרכז עיסוקם, ללמוד היטב את רזי הענף. המכללה האקדמית תל-חי, מציעה תכנית לימודים חדשה, העוסקת בכל היבטי המסעדנות העכשווית - הבנה עסקית, איכות השירות, חווית הלקוח, מיקום - וזהו רק חלק קטן מהנושאים הנלמדים בתכנית.
קהל יעד תכנית הלימודים מיועדת לכל העוסקים בתחום המסעדנות בישראל: זכיינים, בעלי עסקים פרטיים, מסעדנים וכל מי שהתחום מעניין ומושך אותו.
תכנית הלימודים המסלול החדש כולל מגוון קורסים, החל מניתוח הכדאיות של המסעדה החדשה, דרך הבנת משמעות השירות ללקוח, ועד לבניית תכנית שיווקית מקיפה לעסק החדש. המרצים בתכנית הלימודים הינם שפים, בעלי מסעדות מובילות, מרצים מתחום מדעי התזונה, כלכלה וניהול וביוטכנולוגיה במכללה האקדמית תל-חי, מומחי יין, אלכוהול ועוד. |