מבנה הלימודים | | תכנית הלימודים מיועדת לבוגרי תואר ראשון במדעי התזונה אשר רוצים להפוך את המקצוע למומחיות, להעשיר את הידע בתחום ולהשתלב במחקרים פורצי דרך אשר יעצבו וישפרו את איכות החיים של האוכלוסייה.
ייחודיות התכנית התכנית לתואר השני במדעי התזונה ייחודית לאוניברסיטת אריאל וגובשה במטרה להכשיר ולהסמיך אנשי מקצוע ומחקר איכותיים. תכנית הלימודים עשירה וכוללת מגוון רחב של קורסים בתחומי התזונה: אפידמיולוגיה, קלינית ובריאות הציבור כמו אי שוויון תזונתי, תזונה מולקולרית וגנטית, המיקרוביום בבריאות וחולי, מדידת צריכה תזונתית ועוד.
יתרונות - לומדים מהטובים בתחום –מרצים מובילים מחזית התחום בארץ ובעולם. - גישה אישית – שמירה על קבוצה קטנה ואיכותית של סטודנטים ומתן יחס אישי וחניכה ממוקדת. - תכנית לימודים מרוכזת המתאימה לאנשים עובדים - תכנית עם תזה – ליווי צמוד במחקר ע"י הסגל שתורם להמשך הדרך המדעית ו/ או הקלינית.
תנאי קבלה - תואר ראשון במדעי התזונה בממוצע 80 לפחות ממוסד אקדמי מוכר ע"י מל"ג. - פטור אקדמי מאנגלית. - בוגרי תואר ראשון בתזונה מחו"ל נדרשים בהצגת "שווה ערך תואר ראשון" ממשרד החינוך ועמידה בממוצע תואר 80 לפחות. - מועמד שסיים את התואר הראשון בשפת הוראה שאינה עברית, יידרש להציג ציון 105 לפחות במבחן יע"ל. - לפחות 2 המלצות מאנשי אקדמיה ו/או אנשי מקצוע בתחום. - ראיון קבלה לכל מועמד
תעסוקה לאחר התואר בוגרי התואר השני במדעי התזונה עתידים להשתלב בתפקידי מפתח בתחום, כמו תזונאים בשירותי הציבור, יועצי תזונה בכירים ובתפקידי מחקר.
הערות נוספות - לתוכנית זו מספר מקומות מוגבל, הליך מיון המועמדים והחלטה בדבר קבלה לתוכנית הינה בסמכות ועדת הקבלה בלבד. - הענקת התואר מותנית באישור המועצה להשכלה גבוהה. - מועד סגירת ההרשמה – עד סוף פברואר 2021 או עד שהמחלקה מילאה את מכסת המתקבלים לשנה זו.
|