בואו ללמוד במכון לאסיה: בית הספר המוביל ללימודי השפות האסיאתיות עם אלפי תלמידים ובוגרים בישראל מזה 18 שנה! הקורסים ללימודי השפה סינית למתחילים ולמתקדמים במכון לאסיה נועדו להקנות לתלמיד ידע בהכרת השפה הסינית המדוברת בניב של בייג’ינג. הקורס מקנה מיומנויות ניהול שיחה ברמה בסיסית ואוצר מילים רחב ושימושי לשיחה יומיומית למעוניינים ביחסים עסקיים או פרטיים עם סין. במסגרת הקורס ילמדו התלמידים את המבנה הדקדוקי והתחבירי של המשפט וכמובן הגייה נכונה של המילים. תוך כדי הלימודים יחשפו התלמידים גם לתרבות ומנהגים מקומיים של סין. בסיום הקורס יקבלו התלמידים תעודת סיום קורס סינית מטעם בית הספר לשפות של מכון אסיה. ללמוד סינית במכון לאסיה - למכון אסיה מעל 20 שנות ניסיון בהעברת קורס ללימוד השפה הסינית והראשונים שפתחו קורס שכזה בישראל.
- צוות מורים מקצועי, ילידי סין, בעלי תעודת הוראה וניסיון רב בלימודי סינית.
- הקורס מועבר בדגש על תרבות ומנהגים מקומיים.
- כיתות לימוד מרווחות במכללת סמינר הקיבוצים בתל אביב.
- קבוצות לימוד קטנות.
קורס סינית למתחילים במכון לאסיה - הקורס ללימוד סינית הינו קורס פרונטלי המועבר ע”י מורה מקצועית ילידת סין ודוברת השפה כשפת אם, בעלת תעודת הוראה וניסיון רב שנים בלימוד השפה הסינית בישראל.
- הקורס ללימוד סינית משלב מפגשי שיחה ולימוד עם מפגשי תרגול ייחודיים ב-“China Coffee” שלנו לתרגול השפה הסינית דרך שיחה ודיאלוג בתחומים שונים.
- תוכנה לתרגול השפה הסינית online בלעדית לתלמידי המכון לאסיה.
- ספרי לימוד מקצועיים מקוריים מסין.
תוכנה ייחודית לתלמידי המכון לאסיה תלמידי הקורס מקבלים גישה לתוכנת לימודי סינית מהידועות בסין אשר אנו, המכון לאסיה, מורשים להשתמש בה בלעדית בישראל. זוהי תוכנת Onlile המיועדת לתרגול, ידידותית למשתמש ומאפשרת לתרגל את השפה בזמן הפנוי, מכל מקום. התוכנה מסייעת בלימוד השפה סינית בדגש על דיבור, ומאפשרת הקלטה של המתרגל ומתן משוב על ההגייה והמבטא, כמו גם אפשרות להכין שיעורי בית בשליטה מרחוק של המורה. המלצה קטנה לפני תחילת קורס ללימוד השפה סינית טבעו של אדם, כאשר הוא נחשף לשפה זרה, לנסות להבין את הדקדוק ואת המבנה התחבירי של המשפט באמצעות השוואה לשפת אמו. אולם, הדקדוק והתחביר העברי שונים לחלוטין מהמבנה הדקדוקי והתחבירי של השפה הסינית. לכן, כאשר מתחילים ללמוד סינית, ההמלצה הראשונה שלנו היא ללמוד את השפה הסינית כשפה עצמאית ולא לנסות להשוות אותה לדקדוק העברי. |