מטרת הקורס: להקנות לבוגר חינוך וידע מקצועי רב תחומי, בתחומים המרכזיים שבמלון: ייצור מזון, מסעדנות ואירוח, קבלה, משק ותחזוקה, תוך עבודה מעשית , וזאת על מנת שיוכל למלא תפקידים ניהוליים ומגוונים במלון. להכשיר את בוגרי התוכנית לתפקידי ניהול מובילים בענף התיירות והמלונאות .
לימודים כלליים: - מבוא למלונאות ולתיירות - איכות השירות - אנגלית מלונאית - יישומי מחשב - תקשורת בינאישית - הרצאות אורחים ומומחים - משאבי אנוש והדרכת עובדים - שיווק מלונאי - תחזוקה (דיני עבודה ודיני עסקים) - ארגון וניהול - סיורים מקצועיים - יזמות וניהול עסקי - פרוייקט גמר
לימודי אגף מזון ומשקאות: - מסעדנות - אומנות הבישול - תזונה ותורת החומרים - תברואה - תורת התפריט - כשרות וחגי ישראל - תורת המוזגות - תורת היין - ביקורת מזמ"ש - ניהול והפקת אירועים
לימודי אגף חדרים: - פקידות קבלה - ניהול משק - מודיעין והזמנות - חשבונאות וקופאות - מערכות לוגיסטיות ואחזקה - בטחון ובטיחות - טקסטיל ודטרגנטים |