על מנת לרכוש מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי , גיבשנו תוכנית לימודים עשירה ומגוונת ,המקנה ידע נרחב לבישול נכון ולמיצוי מקסימלי של חומרי הגלם.
מטרת התוכנית: להקנות לתלמיד מיומנויות מקצועיות בענף הטבחות, לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח במטבחי בתי מלון , מסעדות, ובתי הארחה , אולמות אירועים , חברות קייטרינג ועוד...
למי מיועדת התוכנית? •לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר. •לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי , מעניין וטעים. •לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.
נושאי לימוד נבחרים: •מבוא לעולם הגסטרונומיה •תברואת מטבחים •תזונה •כשרות •מנות עיקריות : בקר ,בעלי כנף ודגים •מנות ראשונות וביניים •שיטות בישול והכנת מזון •מרקים ורטבים •תורת החומרים •צורות חיתוך •ציוד ומכשור •תוספות: אורז,פסטה ותפו"א •מטבח קר •קונדיטאות, אפיית לחם •סדנאות שפים אורחים •סטאג'
הערה: שכר הלימוד כולל כלי עבודה אישיים ואינו כולל ביגוד מקצועי.
|