מטרת הקורס: להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות ולפתח מודעות לאיפיונים המרכזיים של תפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה בפרט. כמו כן להכשירו כקונדיטור בבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות.
נושאי לימוד נבחרים: •תורת חומרי הגלם •ציוד ומיכשור •סוגי הבצקים, ומגוון מוצריהם •לחמים , לחמניות ומאפים מלוחים •עוגות פאי, פירות, אגוזים •טורטים ועוגות קרם •מגוון קינוחים •תכנון בר וינאי •פטיפורים ועוגות זילוף •שוקולד, מרציפן וסוכר •אפיית לחמים •מבוא למלונאות •תורת האירוח •אומנות, גרפיקה ופיסול •ביקורת מזון ומשקאות •יזמות עסקית •תקשורת בינאישית והכוון מקצועי •מבוא למחשבים •תזונה/ תברואה •כשרות וחגי ישראל •עזרה ראשונה ובטיחות •סיורים מקצועיים •הרצאות אורחים ומומחים •סטאג'
*הערה: שכר הלימוד כולל ערכת כלי עבודה מקצועיים , ואינו כולל ביגוד מקצועי.
שינוי - ציון "עובר " לצורך קבלת תעודות משרד התמ"ת |