שוב לא הצליחה העוגה? הסופלה תמיד נופל? איך עושים את הקישוט הזה? קונדיטאות זה אומנות בפני עצמה הנשענת על משמעת אישית מקצועית וקפדנות ללא פשרות. את כל התשובות לשאלות אנחנו נספק. במכללת רימונים, תוכלו לרכוש את הידע המקצועי תוך כדי התנסות מעשית בכל הקשור לתחום הקונדיטאות.
מטרות התוכנית: •להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות. •לפתח מודעות לאפיונים המרכזיים של התפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף הארחה בפרט.
למי מיועדת התכנית: •לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר. •לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומתוק. •לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.
נושאי לימוד נבחרים: •מגוון קינוחים •בר וינאי •פטיפורים ועוגות זילוף •עוגות כלה •מנות קינוח •פיסול במרגרינה •קישוטי מרציפן •שוקולד ופרלינים •תורת המקצוע •תורת חומרי הגלם •ציוד ומכשור •תזונה ותברואה •כשרות •סוגי בצקים •לחמים, לחמניות ומאפים מלוחים •עוגות פאי, פירות, אגוזים •טורטים ועוגות קרם
הערה: שכר הלימוד כולל כלי עבודה, ואינו כולל ביגוד מקצועי.
|