מבנה הלימודים | | הקורס מיועד לטבחים בלבד.
קורס בישול A la cart מאפשר התמחות והכשרה קולינארית בתחום המסעדנות לכל מי שעוסק במקצוע הטבחות.
למי מיועדת התוכנית: ** לכל מי שעוסק בתחום הטבחות. **לבוגרי קורסי טבחות (בעלי סיווגים מקצועיים).
אודות התוכניות: הקורס מתבצע במטבחים הלימודיים של המכללה ויכלול גם לימוד מעשי במסעדות באיזור הצפון. המשתתפים יתרגלו הכנת מנות בשיטת a la carte. בקורס יעשה שימוש מעשי בבשרים יוקרתיים: סינתיה , פילה , אנטריקוט , צלעות טלה , כבש , חלקי פנים , בעלי כנף מיוחדים וכן שימוש בדגים יוקרתיים. צוות השפים המנוסה של מכללת רימונים יצטרפו גם שפים אורחים כמו: גילי אלטמן (מסעדת שף – אמירי הגליל) אילן רוברג (מסעדת שף רוברג) , ועוד. כמו כן יתקיים סיור מקצועי במסעדות מפורסמות באיזור המרכז ומפגש עם שפים המנהלים אותן. |