מבנה הלימודים | | מה לומדים? הכנת טורטלטים במלית פירות העונה , עוגת טורט , עוגת היער השחור , עוגיות שוקוצ'יפס , עוגיות חלבה , בצק שמרים במילוי שוקולד/קינמון , בצק פריך שוקולד/אגוזים , קרפים , בלינצ'סים , לחם אגוזים/זיתים, לחמניות, פיצות, בצק עלים מתוק/מלוח, פסטות , פשטידות, תבשילי בקר , בעלי כנף , דגים ותוספות...
למי מיועד הקורס? הקורס מיועד לבני נוער בגילאים 12-18 , אשר יתקבלו ללימודים רק לאחר שיעברו ראיון אישי ושיחה עם ההורים. הנערים/ות חייבים להיות בעלי התנהגות למופת ואורינטציה לבישול ואפייה.
איך לומדים ומתי? הלימודים יתבססו על סדנאות אפיה ובישול במטבחי המכללה , כל אחד יכין בעצמו. כל סדנא אורכת כ-3 שעות , כל משתתף יקבל חוברת מתכונים.
הערה: יש להצטייד בנעלים שטוחות וסגורות , ביגוד מתאים לעבודה בסדנא . לכל משתתף ינתן סינר מקצועי. |