מטרת התוכנית: לימודים מתקדמים כהכנה למבחני הסיום לצורך הסמכה של משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה לתואר "שף".
נושאי לימוד נבחרים: •טרמינולוגיה מקצועית •ביקורת מזון ומשקאות •תכנון תפריטים •תורת הבישול •ניהול והנעת צוות •תברואת מזון •מגדנאות •יחסי עובד מעביד •תכנון מטבחים וציוד •תזונה ובישול בריא •חונכות והדרכה
למי מיועדת התוכנית? הלימודים מיועדים לטבחים העונים על הקריטריונים הבאים: מי שעבד לפחות שנה לאחר קבלת תעודת סוג 4. מי שעבד לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג 3. בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 9 שנים, ללא תעודת מקצוע.
שינוי - ציון "עובר " לצורך קבלת תעודות משרד התמ"ת
|