קורס בירה
בירה היא המשקה החריף כולנו מכירים ואוהבים. מדובר באחד מהמשקאות הנפוצים והפופולאריים ביותר בעולם ועל כן לאורך השנים התפתחו הטעמים של הבירה ואופן ההכנה שלה. הבירה הוא משקה בינלאומי שנמכר ומרווה את גרונם>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס בירה
- מערכת ToStudy
- |
-
13/12/2010
- |
-
00:00
- |
-
4671
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
בירה היא המשקה החריף כולנו מכירים ואוהבים. מדובר באחד מהמשקאות הנפוצים והפופולאריים ביותר בעולם ועל כן לאורך השנים התפתחו הטעמים של הבירה ואופן ההכנה שלה. הבירה הוא משקה בינלאומי שנמכר ומרווה את גרונם של אנשים רבים ברחבי העולם. קורס בירה פותח את העיניים לחובבי הבירה ומלמד על סוגי הבירות השונים, על ארומות וצבעים של בירה, על הליך הייצור, טעימות של בירה והבדלה ביניהן ועוד.
מי הוא קהל היעד של קורס בירה?
קורס בירה פתוח לקהל הרחב וברוב מוסדות הלימוד הוא מגיע בשתי צורות שונות – קורס בירה לקהל יעד של חובבניים שאוהבים לשתות בירה בצריכה אישית או שמעוניינים בפיתוח של מבשלת בירה ביתית. מצד שני קיימים קורסי בירה מתקדמים יותר לבעלי רקע בתחום של ייצור בירה שרוצים לפתח את הנושא ולהתקדם איתו ואף להתמקצע בו ולהפוך אותו לפרנסה.
מה הם נושאי הלימוד בקורס בירה?
מוסדות הלימוד השונים מציעים קורסים שונים בנושא בירה. ההיקף של הקורס, הרמה וקהל היעד ייקבעו את נושאי הלימוד בקורס. אך על פי רוב מוסדות הלימוד יעניקו לתלמידים חומר תיאורטי אודות בירה, כמו כן התנסות מעשית שתכלול טעימות, סיורים ועוד. כחלק מנושאי הלימוד בקורס בירה ניתן למנות: בירה ביתית על בסיס גרעינים, חומרי גלם לייצור בירה, סגנונות של בירה, בריאות בבירה, הכנת בירה ביתית, שיטות פיקוק, סוגי לתת ודגנים, גריסה, הרתחה וקירור ועוד.
מהן אופציות התעסוקה לבוגרי קורס בירה?
בתום הקורס תוענק תעודת גמר לבוגרי הקורס שעברו את הלימודים בהצלחה. על פי רוב תינתן תעודת סיום או לחלופין תעודת הסמכה להכנת בירה ביתית. בתום הקורס יוכלו לייצר התלמידים בירה ביתית ולנסות לשווק ולמכור אותה באופן עצמאי.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...