איך להיות מנהלי בר?
כלל העובדים בבר מכירים את תפקידי העובדים בו מקרוב, צוברים ניסיון ויכולים להפוך ברבות הימים למנהלים של בר נפרד משלהם, או את הבר שבו הם עובדים. הקורס לניהול מקצועי של בר הוא קורס שמשלב בין מיומנויות עבודה בבר ובין מיו>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
איך להיות מנהלי בר?
מנהלי בר מקצועיים אמורים בכל רגע נתון להשקיע אחריות רבה על העובדים, להכיר דרישות חוק כמו למשל השגת רישיון בר, לשמור על שיק מנצח ומערך מכירות ושיווק מפותח – ובין היתר, אולי יותר מהכול, לשמור על שם המקום ועל הרווח שהוא מניב.
- מערכת ToStudy
- |
-
08/10/2013
- |
-
16:28
- |
-
3271
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
כלל העובדים בבר מכירים את תפקידי העובדים בו מקרוב, צוברים ניסיון ויכולים להפוך ברבות הימים למנהלים של בר נפרד משלהם, או את הבר שבו הם עובדים. הקורס לניהול מקצועי של בר הוא קורס שמשלב בין מיומנויות עבודה בבר ובין מיומנויות הניהול שמאפשרות גם עסקים שונים מכך בתחום המסעדנות. האחריות הרבה שרובצת על גבו של מנהל הבר חובקת בין היתר את משכורות העובדים, את סידור העובדים והבנה בסיסית בכלכלה – איך לשמור על מערכת יעילה שמשתמשת בשלל המשאבים שלה ואיך לפתח את העסק.
|
|
ניהול בר- הרבה יותר מרק לייבא משקאות אלכוהוליים איכותיים. |
|
|
למי לימודי ניהול בר יכולים להתאים?
מרבית הקורסים לניהול בר במוסדות הלימודים השונים פונים אל קהל העובדים המנוסים בענף המסעדנות בכלל ובתחום הבר בפרט. אלו יכולים להיות עובדים, ייננים, מוזגים, מלצרים, אנשים מתחום פיקוח המזון והמשקאות, אנשים בעלי רקע עסקי עצמאי או מי שמעוניין להיות כזה – ויש לו רקע ניהולי כל שהוא. תנאי הקבלה לקורסים הללו משתנים בין מוסדות הלימוד.
מה לומדים במהלך הקורס?
מוסדות הלימוד, ותיקים או חדשניים ככל שיהיו, מציעים תוכניות לימודים משתנות ביניהם – ולכן רצוי לעיין בסילבוס של הקורס ולבחור את המסלול המתאים בבית הספר המבוקש. התכנים יכולים להיות היתרים, רישיונות, שיווק וניהול המכירות, עבודה מול ספקים, תמחור ויזמות, שמירה על נהלי בריאות ופיקוח על מזון ומשקאות, אסתטיקה ועיצוב של המקום, בניית תפריט, סוגי הגשה, נהלי בטיחות מחויבי החוק, פילוח שוק ועוד. הלומדים בקורס רוכשים מיומנויות וידע שקשור בהגשת אלכוהול ועוד נושאי העשרה נוספים אפשריים.
מה התעודה מעניקה?
מדובר על לימודי תעודה המקנים תעודת גמר לבוגרי הקורס שעברו אותו בהצלחה על ידי אותו מוסד לימודים שבו בחרו ללמוד. מכאן, שהמעוניינים ללמוד את התחום בהיבטים מודגשים יאתרו בסילבוס את התכנים ויבחרו את מוסד הלימודים המתאים להם. לאחר הלימודים, ניתן להשתמש בידע ולהצטרף לניהול בר בהרצה, בר פעיל או להקים עסק פרטי בתחום המסעדנות. לעתים, מוקנות שלל תעודות המעידות על מעבר קורס שבעתיד ידרש לצורך לימודי המשך בתחום המסעדנות כמו למשל ניהול מלאי וספקים, פיקוח על המזון ועל משקאות ועוד, ותענקנה פטור באותם הקורסים.
לקריאה נוספת בנושא...
BA בהתמחות עסקי פנאי
ניהול לברמנים
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...