המתנה הכי מתוקה היא זר מעוצב ושזור לתפארת מדינת ישראל, ואשר מורכב למרבה הפלא ממתקים במקום פרחים שקמלים ונובלים במהרה. אם תחשבו על זה, יש משהו הרבה יותר ידידותי לסביבה בזרי ממתקים מעוצבים ושזורים באהבה ובקפידה מאשר בזרי פרחים שתוחלת החיים שלהם גם ככה קצרה ואשר נקטפו בדמי ימיהם במקום לפרוח וללבלב בטבע, מוקפים בעוד פרחים ובדבורים עמלות וזמזמניות.
למי מתאימה הכשרת עיצוב ושזירת זרי ממתקים?
קורס עיצוב ושזירת זרי ממתקים מתאים לכל מי שאוהב את החיים הטובים והמתוקים. עצם העיצוב והשזירה דורשים דמיון מפותח ויצירתי, ססגוניות ומעידים על ייחודיות. כדי ללמוד את סודות וטכניקות העיצוב והשזירה של המתוקים מומלץ במתיקות לעבור הכשרה שתקנה מיומנות יוצאת דופן ומרהיבה בעיצוב ממתקים ובשזירתם בזרים צבעוניים. הקורס פתוח בפני צעירים ומבוגרים כאחד ומאפשר לבוגריו להתמחות בתחום ייחודי שיכול להוות קריירה מרתקת וחדשה עבורם.
מעט על לימודי עיצוב ושזירת זרי ממתקים
הקורס הינו מקיף ומקצועי ומקנה טכניקות ומיומנויות ייחודיות בכל הנוגע לעיצוב ושזירת זרי ממתקים. משתתפי הקורס ייחשפו לחומרי גלם רבגוניים וססגוניים, סגנונות עיצוב ושזירה שונים וייחודיים, טכניקות עיצוב זרי בוקה, מיומנות באריזת מוצרים ואף היכרות עם כל הספקים ונותני השירות בתחום מיוחד זה.
מהם תכני קורס עיצוב ושזירת זרי ממתקים?
תכני קורס עיצוב ושזירת זרי ממתקים מאפשרים למשתתפים להתמקצע בענף הפורח שנקרא עיצוב ושזירת זרי ממתקים. התלמידים בקורס ילמדו הכול אודות שימוש בכלים וחומרי גלם לייצור, כיצד לעצב בסגנונות שונים זרי ממתקים כדוגמת זרי בוקה, זרים המשלבים פרליני שוקולד וסוכריות גומי, שזירת זרים משוקולד בכל מיני סגנונות, טכניקות אריזה לזרי מתוקים, ידע חשוב לצורך היכרות עם השוק, עם הספקים, שיטות תמחור שונות, שיטות לייצור המוני וכיוצא בזה.