תערוכת האלקטרוניקה 2015
הסטארטאפים הישראליים אינם מפסיקים את דרכם אצל הצרכן הישראלי, החידושים והפיתוחים שנחשבים ל"מילה האחרונה" בתחום האלקטרוניקה מוצגים בתערוכות שונות ברחבי העולם, כמו למשל בתערוכה השנתית של CES 2015>
מגזין
הנדסה
תערוכת האלקטרוניקה 2015
תערוכת CES 2015 נפתחה בלאס וגאס בארצות הברית, ובה כל החידושים הבין לאומיים בתחום האלקטרוניקה לשוק הצרכני. רבים מישראל הגיעו לתערוכה, וצפו בין היתר ב- 13 חברות ישראליות שחשפו בביתן הלאומי מוצרים חדשים.
- מערכת ToStudy
- |
-
20/01/2015
- |
-
18:37
- |
-
2522
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
הסטארטאפים הישראליים אינם מפסיקים את דרכם אצל הצרכן הישראלי, החידושים והפיתוחים שנחשבים ל"מילה האחרונה" בתחום האלקטרוניקה מוצגים בתערוכות שונות ברחבי העולם, כמו למשל בתערוכה השנתית של CES 2015, בה הוצגו סטארטאפים ישראליים בתחום החומרה, המובייל, הוידאו, האפליקציות, הזיהוי הקולי, הבית החכם, מדפסות ועוד. מכון היצוא וכן מנהל סחר חוץ במשרד הכלכלה הקימו ביתן לאומי במתחם החדשנות ביחד עם חברות הסטארטאפ – Eureka Park. בתוך הביתן הזה, הציגו 13 חברות ישראליות מוצרים חדשים פרי פיתוחן, וקיימו כ- 250 מפגשים עסקיים אשר תואמו מראש ביחד עם נציגי חברות מובילות ובין לאומיות.
הזדמנות להציג חדשנות
זוהי הזדמנות בלתי רגילה להציג את חדשנותן ואת בשורתן של חברות ישראליות שצוברות יתרון בשוק מתפתח – אשר הולך והופך להיות אחד מן השווקים הדומיננטיים יותר בעולם הכלכלה העולמית. זוהי תערוכת האלקטרוניקה הבולטת והגדולה בחשיבותה בעולם, ולראשונה – מופיעה בה רשימה מפותחת ומשמעותית של חברות ישראליות שמציגות בביתן הישראלי. מיקום הביתן בפארק יוריקה הוא תוצאה של שילוב פעלים ביחד עם יוזמת הנספחות המסחרית שבחוץ המערבי.
|
|
תערוכת האלקטרוניקה 2015. בכל שנה יש מאות מיצגים, וישראל לא נופלת באיכות
|
|
|
המיצגים בתערוכה
מתוך רשימת המיצגים בתערוכה של החברות הישראליות, ניתן לציין מיצגים כמו מדפסת רובוטית שנוסעת על פני הדף ומדפיסה במהלך התנועה, מצבר מהיר לטלפון חכם, מזגן לכם אשר לומד הרגלי משתמש ובכך חוסך עשרות אחוזים בחשבון החשמל, אפליקציה שתזהה ותנטר בעיות נוירולוגיות, וידאו פרסונלי – טכנולוגיה במודל SAAS בה חברות מתחברות ללקוחותיהן באמצעות וידאו, פתרון הנגשת בתים חכמים ועוד.
"האינטרנט של דברים"
הביטוי "האינטרנט של דברים" הוא ביטוי שהושמע לא מעט פעמים (("The Internet of things" – IOT הינו מושג שמתייחס לטכנולוגיית חיבור התקנים ממוחשבים אל תשתית אינטרנטית. כך מתאפשרת תקשורת בין מכשירים באופן מתקדם וכן בין מערכות ושירותים באמצעות מגוון פרוטוקולים ויישומים. זהו המשך ישיר של גישת "בית חכם" ו"עיר חכמה".
לסלול את הדרך להצלחה
כדי להגיע לרמת הפיתוח הזו, החשיפה והיוזמה המתפרסמת, ניתן ללמוד במגוון של מסלולי לימוד. מתואר ראשון בהנדסת מחשבים, לימודי הנדסת אלקטרוניקה, קורס ניהול רשתות, תואר ראשון בבינה מלאכותית, קורס BI, קורס Phyton ועוד אבני דרך רבות ומגוונות כדי לפתח את הרעיון. בהמשך, אפשר להתרכז בקורס יזמות עסקית ולהריץ את המודל קדימה – עד לאקזיט.
כתבות מומלצות נוספות:
>>> לימודי אלקטרוניקה ומחשבים
>>> הנדסת חשמל או אלקטרוניקה
>>> תחומי הטכנולוגיה של העתיד
>>> ללמוד טכנולוגיה ירוקה
הנדסת חשמל ואלקטרוניקה נחשבת לתחום ההנדסה היוקרתי ביותר בקרב מוסדות הלימוד בישראל. אז אם אתם רוצים להשתלב במיטב הגופים בתעשייה המשך...
עם תכניות כמו "מחיר למשתכן" ו"מחיר מטרה", ניתן לומר שתחום הבנייה הוא התחום הבולט והמשמעותי במשק הישראלי בעשהמשך...
תפקיד המהנדסים הכימים הוא ליישם עקרונות כימיה, ביולוגיה, פיזיקה ומתמטיקה בכדי לפתור בעיות הקשורות לייצור או שימוש בכימיקלים, תהמשך...
הנדסת מכונות נחשבת לאחת מהדיסציפלינות ההנדסיות הרחבות ביותר. היא כוללת מחקר, עיצוב, פיתוח, בניה ובדיקה של חיישנים ומכשירים מכניהמשך...