קורס גבינות ביתיות
חובבי גבינות ואניני טעם רבים אינם מאמינים כי ניתן לעשות גבינות ביתיות, או לחילופין שמדובר במשימה מורכבת מדי שקשה מאוד לבצע. בפועל תפיסה זו אינה יכולה להיות רחוקה יותר מן האמת. קורס גבינות ביתיות הוא ההוכחה לכך כי כל מי >
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס גבינות ביתיות
- מערכת ToStudy
- |
-
07/06/2011
- |
-
00:00
- |
-
3669
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
חובבי גבינות ואניני טעם רבים אינם מאמינים כי ניתן לעשות גבינות ביתיות, או לחילופין שמדובר במשימה מורכבת מדי שקשה מאוד לבצע. בפועל תפיסה זו אינה יכולה להיות רחוקה יותר מן האמת. קורס גבינות ביתיות הוא ההוכחה לכך כי כל מי שמעוניין בכך יכול לעשות גבינות ביתיות בביתו שלו, באמצעות מרכיבים פשוטים ולהכין שלל גבינות בטעמים שונים החל מגבינות רכות ועד לגבינות קשות ומיוחדות. קורס גבינות חושף את המשתתפים בו לתהליך המהנה והמתגמל של מלאכת הכנת הגבינה.
מהו המקור של הגבינה?
גבינה היא למעשה חלב שהוחמץ וניתן למצוא עדויות לתהליכי הכנת הגבינה לאורך כל ההיסטוריה האנושית, כאשר כל חבל ארץ או יבשת מתאפיינת בסוגים שונים של גבינה ובטעמים הייחודיים רק לה. השוני בטעמי הגבינה נובע מסוג החלב איתו מכינים את הגבינה, ואפילו לאקלים ולעונות השנה ישנה השפעה מסוימת על טעמה של הגבינה.
מה לומדים בקורס גבינות ביתיות?
בקורס גבינות ביתיות לומדים בראש ובראשונה על הסוגים השונים של החלב ועל ההבדלים בניהם, בתכונותיהם ובטעמם. לכל סוג חלב ישנו ערך תזונתי ותכונות ייחודיות הקריטיות להכנת הגבינות השונות. בנוסף לכך משתתפי הקורס ילמדו הכול אודות תהליכי הפקת החלב, תהליכי פסטור, החמצות וכן על טכניקות העבודה השונות ליצירת גבינות ועל החומרים השונים בהם ניתן לעשות שימוש לאורך כל תהליך הגיבון.
מי קהל היעד של קורס גבינות ביתיות?
קורס גבינות ביתיות מיועד לציבור הרחב באופן כללי ולחובבי הגבינות בפרט. הקורס מיועד עבור כל אדם המעוניין ללמוד כיצד ניתן להכין גבינות טעימות בסביבה ביתית, ולכל אחד המחפש תחביב נהדר או מעוניין לרכוש יכולות שיאפשרו לו להכין גבינות טעימות איתם הוא יכול להרשים חברים או בני משפחה באירועים או במפגשים חברתיים. בנוסף לכך הקורס מיועד לכל בעל מקצוע מתחום המזון כגון טבחים, שפים או בעלי מסעדות אשר מעוניינים להכיר מקרוב את תהליך הכנת הגבינות.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...