בחר איזור:
בחר עיר:
תחום הבילויים ותרבות השתייה במדינת ישראל בעשור האחרון התפתח מאוד, כולם כיום יוצאים ומזמינים צ´ייסרים על הבר , אולם, לפני עשור עשור וחצי כלל לא היה דבר כזה ולכן ניתן בהחלט להגיד שענף הבילויים צומח בצורה משמעותית ביותר ולא פלא שתל אביב נחשבת לאחד ממוקדי הבילוי הטובים ביותר מכל רחבי העולם. אז כיצד ניתן להפוך להיות ברמן מצליח?קורס ברמניםישנם כיום בישראל מספר של מוסדות לימוד אשר מקיימים קורס ברמנים אשר מסמיך אותך על נהלי עבודה, מכיר לך את כל תחום המשקאות ממגוון רחב מאוד של תחומים, כיצד להכין קוקטיילים, לתפעל את הבר, שירות לקוחות, טריקים לעבודה נכונה, כיצד לקשט את הקוקטיילים ולדעת כיצד להמליץ ללקוחות על סוגי משקאות שונים ומגוונים על סמך הטעם האישי של אותו גבר או אישה. חלק ממוסדות הלימודים אשר מקיימים קורס ברמנים גם כן עוזרים בנושא של השמה לאנשים אשר הצטיינו ובלטו במהלך הקורס.
ואחרי הקורסלאחר מסלול הקורס ניתן להגיש מועמדות למגוון רחב של מקומות בילוי או אולמות אירועים אשר מעסיקים ברמנים. כמו מספר רב של תחומים חייבים לרכוש ניסיון ולכן לעיתים אפילו עדיף לעבוד בבר של אירועים על מנת קצת יותר להשתפשף, בנוסף לכך ניתן להשתמש בקשרים אישיים ב מידה ויש על מנת להשתלב לאותם שלל מקומות עבודה אשר מפוזרים לאורך כל מדינת ישראל. יתרה מזאת על מנת להשתלב בר באופן טוב חשוב מאוד לשמור על יחסי אנוש טובים עם כל הסובבים אותך, לדאוג ביתר שאת ללקוחות אבל שזה לא יבוא על חשבון המעסיק וכמובן לדעת כיצד להגדיל מכירות ולשלב קוקטילים ומשקאות שהם קצת יותר יקרים מבירה וארק.מה לא לעשות כברמן?ישנם מספר כללים כמו בכל תחום עיסוק או עבודה שמומלץ לא לעשות. ראשית כל אליך להיות עובד טוב, חרוץ ולהתרגל לחיות את חיי הלילה (לא פשוט בכלל). בנוסף לכך, אסור בשום פנים ואופן לתמרן את המערכת או להתייחס בזלזול אל הלקוחות שלך אלא עם כן היה באמת מקרה קיצוני וגם אז עדיף הלנות את זה לטיפול של האחראי משמרת או הבעלים של אותו מקום. טיפ נוסף זה לשתות אבל במידה נכונה ולא להשתכר במהלך העבודה.
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב