הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק
מלאכת ייצור היין היא מלאכה לא פשוטה שנמשכת לאורך זמן, אך היא שווה ומתגמלת. בניגוד למה שאנחנו חושבים, מלאכת ייצור היין מתחילה עוד הרבה לפני הגפנים – יש למצוא אדמה טובה ואידיאלית לצורך הגפנים, גידול הגפנים והטיפול בהן, הכנתו של היין, יישון היין בבקבוק ושיווקו לחנויות, רשתות וכדומה, וזה רק על קצה המזלג, מלאכתו של היינן היא עשירה ומגוונת.
למי מיועד הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק
הקורס הוא חגיגה בכחנלית לאוהבי היין ולאניני הטעם, ניהול וייצור יקבי בוטיק הוא חלום בשביל הרבה אנשים שיודעים להעריך יין משובח. הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק מאפשר לאותם אוהבי יין להתמקצע בתחום ולהתחיל לייצר יינות בכוחות עצמם. קהל יעד נוסף של הקורס הוא אותם אנשים שבבעלותם יקבי בוטיק שרוצים ללטש את הידע ולשפר את התוצרת שלהם, וללמוד איך לשווק ולנהל טוב יותר את היקב מבחינה כלכלית ומבחינה שיווקית.
מה לומדים בקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק
הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק הוא מקיף ביותר, והוא ערוך ברמה מקיפה מאוד. המשתתפים בקורס ילמדו ויכירו את ההיסטוריה של היין בעולם ובארץ, דרכים וטכניקות לייצור יין, מהם הזנים הפופולאריים, ממה בנויה הגפן, הרכבם של הענבים השונים, הכרת מבנה התא, אקלים, הרכב הקרקע, בקרת מזיקים והדברה, יינות אורגנים, כימיה ומיקרוביולוגיה, זמירה, השקייה ודישון, ספירת מים ומזון, הגנת הצומח, זיהוי פוטנציאל הכרם, תהליך ייצור הסוכר וכדומה.
מה עושים בוגרי הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק?
בוגרי הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק יכולים להתחיל לייצר בעצמם יינות, ולנהל יקבי בוטיק. האהבה ליינות אינה יודעת שובע, ומביני עניין תמיד צמאים לעוד יינות בוטיק איכותיים. הכלים והמיומנויות שמעניק הקורס לניהול וייצור יקבי בוטיק מאפשרים לכל בוגר לצאת לדרכו העצמאית כמנהל ואו מייצר יקבי בוטיק, וללוות את היין מרגע ייצורו, עד לרגע שהוא מגיע אל החנויות.