בחר איזור:
בחר עיר:
כחלק מן הצורך לעודד צעירים לצאת ולהשתלב במעגל העבודה, עבודה מאחורי הבר נחשבת גם היא לעבודה מועדפת ונדרשת שטמון בה מענק כספי עם השלמת התנאים. לאותו מוזג משקאות נדרשים מיומנויות וגם ידע על מנת לספק ללקוח את דרישתו ובעצם את מה שהוא צריך לקבל – לא רק את מה שהוא רוצה. זו עבודה שכרוכה בה אחריות רבה – הברמן אמור להכיר את הלקוח שלו ולזהות את מבוקשו, הוא יודע איך למכור את המשקאות שעל הבר באופן שהלקוח יחזור אליהם שוב ושוב – הוא יקדם את מכירות המקום ולא רק את מכירות המשקאות.ברמן – איש בעל ידעברמן שגיבש השכלתו בבית ספר לברמנים רכש לפחות השכלה יסודית לגבי המקצוע; הוא יודע איך מכינים יין, בירה ליקר וסוגי משקאות אלכוהוליים שונים, מה רצוי להגיש עם זה ואיך להגיש את זה ללקוחות. ידע מורכבות המשקאות וההגשה יגרום לו לקלוע לטעם הלקוח ולענות על דרישותיו תוך הבנה לגבי אופן השתייה.ברמן – איש חיי לילהאמנם לא מערבבים עבודה עם הנאה, אולם כשמדובר על ערבוב משקאות, הברמן יכול ליהנות מן העבודה בשעות שהן פנאי לאחרים גם כשהוא העובד המקצועי ביותר. קריירה של ברמן ממוצע אורכת בין שנה לשלוש שנים, זמן מספק כדי ללמוד את הקהל, להכיר לקוחות קבועים וללמוד דבר או שניים גם מתוך הקשבה אל הצד השני של הבר.
עבודה לסטודנטיםסטודנטים רבים מבקשים השלמת הכנסה באופן רווחי, ועבודת הברמן תופסת כמה ציפורים יחדיו במכה אחת. שעות העבודה גמישות יחסית, זו עבודה חברתית – לכן אפילו אם היא מתרחשת בסופי השבוע ניתן לומר שהיא בין חברים. כסטודנטים הידועים כרעבים לכסף, הברמן יכול להשלים בתוך זמן קצר אפילו את הוצאותיו בקורס ברמנים המכין לתפקיד.
עבודה שיש לה ביקוש גם בחו"לברמן עם ניסיון יכול להוכיח את יכולותיו גם בחו"ל, בעבודה מאחורי הבר. חלק מבתי הספר ללימודי ברמנים יעניקו תעודות מקצוע בין לאומי – תעודה שאותה דורשים גם בחו"ל. המונחים שנלמדים – הם לרוב בשפה האנגלית, אחת השפות המדוברות ביותר בעולם וכן הנושאים כוללים בין היתר את יסודות השירות – כללים אוניברסאליים להצלחה עם לקוחות הבר. לקריאה נוספת בנושא...קורס להטוטי ברמדוע ללמוד קורס ברמנים?
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב