מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
קורס טבחות
מבנה הלימודים | | מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע. תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים. קורס הטבחות המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. תעודת ההסמכה המקצועית שמוענקת לבוגרים מוכרת על ידי התאחדויות השפים באירופה, ארצות הברית ובישראל ומסייעת במציאת עבודה בארץ ובחו"ל. אלפים מבוגרינו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות יוקרתיות, מלונות או שהגשימו חלום ופתחו עסק משלהם.
שכר הלימוד כולל • תיק סטודנט. • ספרות מקצועית. • מקטורן שף, סינר,מגבת וכובע. • ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!
הקורס מיועד • לכל מי שעוסק בתחום, מעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. • לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש. • לחובבים המעוניינים להעמיק ולשפר את כישוריהם.
ממבחר נושאי הלימוד • בישול גורמה . • מבוא לעולם הגסטרונומיה . • מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים . • טכנולוגיות בישול. • מאכלי עמים: אסיאתי, מקסיקני, הודי, • בישול ים תיכוני ובישול בלקני. • תברואת מטבחים . • תוספות – אורז, פסטה ותפוח אדמה. • תזונה ובישול בריא. • ירקות וקטניות. • תבלינים ועשבי תיבול. • לחמים ולחמניות • המטבח הקר – מזנונים וארוחות בוקר. • קינוחים ומנות אחרונות • מנות ראשונות ומנות ביניים. • יין לבישול ואירוח. • עיצוב מנות ופרזנטציה. • יזמות וניהול עסקי. • ניהול כלכלי של מטבח. • יסודות התמחור ובניית תפריט.
|
|
תנאי קבלה | | • ידיעת השפה העברית. • ראיון קבלה לקורס. |
|
משך הלימודים | | משך הקורס כשמונה חודשים – אחת לשבוע.
|
|
תעודה / הסמכה | | קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב: • נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד. • מבחנים במהלך הקורס. |
|
התמחות | | במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות, מסעדות וכד'
|
|