מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
קורס קונדיטוריה
מבנה הלימודים | | מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע. תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים. קורס קונדיטוריה המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. תעודת ההסמכה המקצועית שמוענקת לבוגרים מוכרת על ידי התאחדויות השפים באירופה, ארצות הברית ובישראל ומסייעת במציאת עבודה בארץ ובחו"ל. אלפים מבוגרינו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים בקונדיטוריות יוקרתיות, בתי מאפה מובילים או שהגשימו חלום ופתחו עסק משלהם.
שכר הלימוד כולל • תיק סטודנט. • ספרות מקצועית . • מקטורן שף, סינר,מגבת וכובע. • ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!
הקורס מיועד • לכל מי שעוסק בתחום, מעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. • לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש. • לחובבים המעוניינים להעמיק ולשפר את כישוריהם.
ממבחר נושאי הלימוד מבוא למקצוע המגדנאות- שיטות וטכנולוגיות באפייה- תורת חומרי הגלם- מושגים מקצועיים- תברואת מטבחים בטיחות וגהות במטבח- הכרת הציוד המקצועי- סוגי קמח ותחליפים עיצוב מנות ופרזנטציה- עיצוב וקישוט עוגות- Boulangerie- קינוחים ומנות אחרונות: קינוחי ויטרינה ובוטיק (קלסיים ומודרניים)- Finger Food- מאפי בוקר מתוקים ומלוחים. • פילו, פילאס ושטרודל • בצק רבוך • שוקולד ופרלינים • עוגיות ועוגות בחושות • בצקים פריכים • מסות שומנויות ומוקצפות • בצקי עלים • Pastry Danish • בצקי שמרים • עוגות גבינה • עוגות ראווה • שיטות זילוף • מרנג • קרמל ועיטורי סוכר • קרמים ומוסים • ממתקים • טכניקות בטמפרור שוקולד • הכנת פרלינים וטראפלס • הכנת חטיפי שוקולד • עיטורי שוקולד • יזמות וניהול עסקי • עיצוב מנות ופרזנטציה • יסודות התמחור
|
|
תנאי קבלה | | • ידיעת השפה העברית. • ראיון קבלה לקורס. |
|
משך הלימודים | | משך הקורס כשמונה חודשים – אחת לשבוע. |
|
תעודה / הסמכה | | קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב: • נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד. • מבחנים במהלך הקורס. |
|
התמחות | | במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות, מסעדות וכד'.
|
|