בישול בריא עם אסף לשר
התקופה המודרנית מתאפיינת במגוון הרגלים מזיקים שמשפיעים בהדרגה על איכות החיים. הלחץ, הדינמיות וחוסר הזמן לא רק משפיעים על האדם נפשית אלא גם משפיעים על מה שנמצא אצלו בצלחת. בבית הספר לאומנות הבישול של השף אסף לשר הבינ>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
בישול בריא עם אסף לשר
בבית הספר לאמנות הבישול "מבשלים דרך חיים" בניהולו והנחייתו של השף אסף לשר, הבינו כי בישול בריא דורש היכרות עם מכלול של גורמים. יש להכיר את חומרי הגלם, להבין את תכונותיהם ואופיים ואפילו לדעת לבשלם.
- מערכת ToStudy
- |
-
28/01/2015
- |
-
12:54
- |
-
2672
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
התקופה המודרנית מתאפיינת במגוון הרגלים מזיקים שמשפיעים בהדרגה על איכות החיים. הלחץ, הדינמיות וחוסר הזמן לא רק משפיעים על האדם נפשית אלא גם משפיעים על מה שנמצא אצלו בצלחת. בבית הספר לאומנות הבישול של השף אסף לשר הבינו כי הקניית תזונה טובה המורכבת מהבנה במרכיבי מזון איכותיים הינה שליחות של ממש וייסדו קורס לבישול בריא. במהלך הקורס נחשפים התלמידים לתכנים מרתקים המגרים את מוחם וקיבתם כאחד.
לפרטים אודות הקורס לבישול בריא לחצו כאן
האידיאולוגיה מאחורי קורס הבישול הבריא
רבים מכירים זאת, דיאטנית עם מבט מוכיח נואמת באוזני הלקוח מהו התפריט הנכון ביותר עבורו. מעטים אם בכלל האנשים שיגידו כי הם ששים לעשות כדבריה של דיאטנית שמחליטה לפתע כיצד לשנות את מגוון הטעמים המוכר להם. כאן בדיוק ההבדל. המטרה של הקורס היא להגיע לכל בית ובית ולהוציא את חומר הגלם התעשייתי המעובד והמשומר מן המקררים. המטרה היא ללמד כיצד לבשל בצורה בריאה המרוכבת מחומרי גלם טריים ומזינים. אנשים רבים בין אם מחוסר זמן ובין אם מחוסר מודעות קונים את המזון התעשייתי הנגיש ומשלמים על כך במחיר בריאותם.
|
|
בקורס לומדים המשתתפים על חומרי גלם איכותיים תוך ליוויה של תזונאית מקצועית
|
|
|
קורס ייחודי בליווי תזונאים מקצועיים
מדובר בקורס ידידותי המתאים לכל אדם שמעוניין לשפר את אורח חייו. הקורס מותווה ומועבר על ידי השף אסף לשר, דור חמישי למסעדנים ובעל ניסיון של כעשר שנים בתחום ההכשרה בקורסים. משך הקורס הינו שניים עשר מפגשים כאשר מהותו של כל מפגש היא להבין את חומר הגלם לעומקו ומאפייניו. ייחודו של הקורס הוא לא רק בבישול והקניית הידע לגבי חומרי הגלם. כמו ששתיה מוגזמת של מים יכולה להוביל להרעלת מים, כך גם תזונה נכונה היא פקטור של מינון. הקורס זוכה לליווי צמוד של תזונאית מקצועית שמלמדת אודות ערכים תזונתיים של חומרי הגלם. התזונאית מלווה שישה מפגשים פעם בשבועיים ובאפשרות המשתתפים ליצור עמה קשר בכל עת בכדי להבין בדיוק על הרגלי האכילה, הכמות הבריאה של צריכת מזון ומידע נוסף אודות חומרי הגלם.
|
|
בבית הספר מועברות סדנאות בנושאי מחמצת וקורסים עבור טבעונים
|
|
|
להמלצות בוגרי קורסי בישול בבית הספר לבישול בריא של אסף לשר לחצו כאן
היכונו לשינוי התפיסה שלכם לגבי המזון
בסיומו של קורס בישול בריא אין תלמיד שיוצא מבלי שהרגליו התזונתיים משתנים מן הקצה. בקורס מוקנה לתלמידים היקף חומר אדיר אודות המזון שמגיע אליהם לצלחת והדוגמאות הן רבות. אם מדברים על ירקות, אז מסבירים בדיוק כיצד לשטוף ירקות בלי סבון (שמחלחל אגב פנימה ומשם לקיבה) באופן שיסיר 95% מכלל הריסוס על הירק. אם מדברים על בשר אז מכווינים איפה לקנות את הבשר שאיננו מעובד ותעשייתי ואם זו גבינה אז ישנן אינספור גבינות שמכילות כמעט ברובן קורנפלור מעובד. גם לטבעונים יש קורס אשר יכול להתאים במיוחד עבורם. בסיומו של הקורס זוכים התלמידים לא רק לתעודת סיום קורס סמלית וחיננית אלא גם לידע עצום שיאפשר להם לבחור בקפידה את חומרי הגלם, להכין מהם מטעמים ולצרוך אותם בתבונה.
מפת הגעה עבור בית הספר לבישול בריא - אסף לשר
|
|
מסלול הגעה לבית הספר לבישול בריא - השף אסף לשר
|
|
|
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...