לימודי מסעדנות
ענף המסעדנות הוא אולי בין מוקדי המשיכה העיקריים שמביא אל חיקו יזמים צעירים ומבוגרים רבים כאחד. לנהירה האדירה אל עבר הענף יש שני הסברים שדיי מניחים את הדעת: הראשון הוא האהבה האדירה של כולנו לאוכל, וכשמאמינים שהאוכל ב>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
לימודי מסעדנות
יזמות בתחום המסעדנות יכולה להתחיל בקול תרועה רמה ולהסתיים לכל היותר בקול ענות חלושה וצורמת במיוחד. לא קשה לפתוח מסעדה חדשה, ולפעמים גם נדמה שהקונספט מושלם, אך בפועל צריך לדעת הרבה מעבר.
- עופר אטלס
- |
-
02/09/2015
- |
-
14:55
- |
-
3067
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
ענף המסעדנות הוא אולי בין מוקדי המשיכה העיקריים שמביא אל חיקו יזמים צעירים ומבוגרים רבים כאחד. לנהירה האדירה אל עבר הענף יש שני הסברים שדיי מניחים את הדעת: הראשון הוא האהבה האדירה של כולנו לאוכל, וכשמאמינים שהאוכל באמת טעים, אז בוודאות שהלקוחות יגיעו. השני הוא שרבים מאיתנו פשוט חולמים לצאת אל עבר נתיב תעסוקה עצמאי שיניב רווחים נאים ותחושת חופש וסיפוק. בדיוק לשם כך ישנם לימודי קורס מסעדנות שמספקים ידע יקר וקריטי להישרדות.
חלום לחוד ומציאות לחוד
הפתגם "לקפוץ למים העמוקים" הוא חיובי ובהחלט קולע למגוון רחב של סיטואציות שדורשות תעוזה. אך בכל הנוגע לתחום המסעדנות, כדאי ואפילו חובה על היזם המתחיל לקחת כמה שיעורי שחייה. נדלג על המטאפורות ונציג את הנתונים היבשים כדי לפתוח את המאמר עם הרגליים על הקרקע: לא פחות מ-90 אחוזים מן המסעדות שנפתחות, נסגרות לאחר כשנה. אנשים רבים מאמינים שהם מחזיקים בקונספט מנצח ושהלקוחות ינהרו למסעדה בשביל לקבל עוד. זה יכול לבוא לידי ביטוי בתפריט זול, לוקיישן מדהים, עיצוב מרהיב או במעין קונספט הכנה חדשני. אך בסופו של דבר כל רעיון מבריק נשען על התנהלות עסקית נבונה ונכונה ואת הפרמטר הזה כדאי לשקול בכובד ראש.
|
|
לימודי מסעדנות. הכל נראה אלגנטי מבחוץ, אבל חובה להיערך להתנהלות העסקית הסבוכה מבפנים
|
|
|
קורס מסעדנות – אז מה זה נותן בעצם?
מטרתו של קורס מסעדנות להקנות ליזמים המתחילים את כל הכלים המקצועיים הנדרשים בכדי שידעו כיצד להתנהל מהבחינה עסקית מאל"ף עד ת"ו. משמעות הדבר היא שהקורס כולל הן את שלב הרעיון וההקמה והן את תחזוקת המסעדה בנושאים שלא תמיד מעלים על הדעת כשניגשים לדרך עצמאית דוגמת: אספקטים משפטיים בעת פתיחת עסק, התנהלות מול רשויות, רישיון עסק, מיתוג, יצירת תפריט, תמחור, אספקה ולוגיסטיקה מול ספקים, ניהול מטבח, כישורי ניהול צוות, התנהלות עסקית, קריאת דו"חות פיננסים, עיצוב, הקניית יסודות בשיווק ומכירה ועוד.
לרשימת מוסדות ללימודי קורס מסעדנות באתר ToStudy לחצו כאן
קהל יעד ותנאי קבלה
כיום מוסדות לימוד רבים מציעים לימודי מסעדנות לקהל הרחב. הקורס איננו מחזיק בתנאי קבלה נוקשים ובעצם מתאים עבור כל יזם חסר רקע וניסיון המחפש להיכנס לעסקי הקולינריה עם הבנה עסקית מוקדמת.
התעניינתם בלימודי מסעדנות? ייתכן שתמצאו עניין גם בלימודי קורס בישול וטבחות
כתבות מומלצות נוספות:
>>> קורס ניהול מסעדות
>>> קורס ניהול עסקי מזון
>>> רוצה ללמוד להיות טבח?
>>> מי נותן ייעוץ קולינרי?
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...