קורס אפיית לחמים
לחם אינו רק אפייה מיוחדת לסופי – שבוע, הוא מקור קיומנו. למרות מגמות הולכות ומתגברות בעולם לעידוד אחידות במקום מיוחדות על ידי ההנדסה הגנטית של המזון, עדיין כבודו של הלחם מונח במקומו ואפילו עטרתו חוזרת ליושנה – באפייה ביתית, בבתי ממכר מזון (ישנן רשתות מזון מהיר שאופות את הלחם בעצמן) ובמאפיות, עם העלייה במחירי הקמח והחיטה בארץ ובעולם בשנים האחרונות. >
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס אפיית לחמים
- מערכת ToStudy
- |
-
30/06/2011
- |
-
00:00
- |
-
5947
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
לחם אינו רק אפייה מיוחדת לסופי – שבוע, הוא מקור קיומנו. למרות מגמות הולכות ומתגברות בעולם לעידוד אחידות במקום מיוחדות על ידי ההנדסה הגנטית של המזון, עדיין כבודו של הלחם מונח במקומו ואפילו עטרתו חוזרת ליושנה – באפייה ביתית, בבתי ממכר מזון (ישנן רשתות מזון מהיר שאופות את הלחם בעצמן) ובמאפיות, עם העלייה במחירי הקמח והחיטה בארץ ובעולם בשנים האחרונות. המרקמים המיוחדים של הלחמים, הטעמים, השילוב של מרכיבי הכנתו גם- יחד, הם שנותנים ביטוי ללחם האיכותי עם סיום התהליך. על- כן, מתקיימים כיום קורסים מקצועיים לאפיית לחם שמקנה את יסודות אפייתו.
מהן מטרות קורס אפיית לחמים?
הקורס לאפיית לחמים מכשיר את משתתפיו לאפיית לחמים, תוך כדי הקניית ידע, כלים ומיומנויות שנועדו להעשיר את הידע המקצועי של הלומדים בנושא זה. הקורס כולל לימוד שיטות אפייה מתקדמות ושימוש במגמות מתקדמות. תוך כדי הקורס, הלומדים יחשפו למגוון רב של מתכוני לחמים מסוגים מגוונים, בדגש על הקמח ועל חומרי הגלם הנוספים שמרכיבים אותו.
מהם נושאי הלימוד בקורס אפיית לחמים?
נושאי הקורס עשויים להשתנות עם בחירת הצוות המקצועי של הקורס את התכנים הרלוונטיים לקהל היעד. בין נושאי הלימוד ניתן למצוא את לימוד חומרי הגלם – מקורם, הרכבם, תכונותיהם ועוד, מתכונים שונים ללחמים: קינואה, שאור, לחמניות פולנטה, גרוזיני, צרפתי, מרוקאי, איטלקי, עיראקי, קווקזי ועוד. יושם דגש על לחמי בריאות – כמו למשל לחם שיפון. תבנית הלמידה היא באופן פרונטאלי תוך הדגמות והתנסויות אישיות. עם סיום הקורס תתכן תצוגת הלחמים שנלמדו בקורס, וכן מבחן עיוני ומעשי.
מדוע ללמוד קורס אפיית לחמים?
הקורס יכול להעשיר בידע מקצועי את מי שכבר בעל ניסיון בתחום המזון והאפייה – תוך כדי הענקת טיפים ונקודות לשיפור מיומנות האפייה, יש אפשרות לשלב במאכלים לחם תוצרת בית כמתכון מושך קהל במסעדות, תזונאים יוכלו להרכיב לחם על פי דרישה ועוד. בוגרי הקורס יוכלו לפתוח עסק ביתי לאפיית לחמים ולמכירתם, או לשיווקם לצרכנים שונים.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...