ייצור מוצרי חלב באחוה
מוצרי חלב הם חלק חיוני מאוד ממוצרי המזון הבסיסיים של האוכלוסייה הישראלית. רק לאחרונה היינו עדים למלחמה הקשה בנושא מוצרי החלב והמחיר המופקע שמוטבע על מכסה של כל קופסת גבינה. ולמרות חילוקי הדעות האהבה למוצרי חלב למיניהם עדיין קיימת – אצל אחרים קצת יותר מחבריהם. קורס ייצור מוצרי חלב מיועד בדיוק לאלו המעוניינים מעבר לקניית מוצר חלב במכולת ולאלו העוסקים בתחום.>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
ייצור מוצרי חלב באחוה
המכללה האקדמית לחינוך אחוה מציעה מלבד לימודי תעודה ותארים בתחום החינוך גם קורסים ייחודים בתחומים אחרים. קורס לייצור מוצרי חלב במכללה היא אחת הדוגמאות הטובות ביותר
- מערכת ToStudy
- |
-
18/09/2011
- |
-
14:23
- |
-
4097
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
מוצרי חלב הם חלק חיוני מאוד ממוצרי המזון הבסיסיים של האוכלוסייה הישראלית. רק לאחרונה היינו עדים למלחמה הקשה בנושא מוצרי החלב והמחיר המופקע שמוטבע על מכסה של כל קופסת גבינה. ולמרות חילוקי הדעות האהבה למוצרי חלב למיניהם עדיין קיימת – אצל אחרים קצת יותר מחבריהם. קורס ייצור מוצרי חלב מיועד בדיוק לאלו המעוניינים מעבר לקניית מוצר חלב במכולת ולאלו העוסקים בתחום.
מי הוא קהל היעד של קורס ייצור מוצרי חלב באחוה?
הקורס אומנם פתוח לקהל הרחב אך מייעד עצמו בעיקר לאנשים שעוסקים בחיי היום יום בייצור של מוצרי חלב או שיכולים לשלב בעסקם המקצועי את תחום ייצור מוצרי החלב בכדי למנף את העסק או להרחיב את תחום עיסוקיו. כך למשל ניתן למנות רפתנים, נוקדים, חקלאים, מגדלי צאן ובקר, מפעילים של מחלבות ביתיות, עובדים בתעשיית החלב, עובדים מעולם המזון, בעלי משק ודומיהם כקהל היעד של קורס ייצור מוצרי חלב באחוה.
|
|
הקורס מיועד לעובדים בתעשיית החלב או קרובים אליה |
|
|
מה נושאי הלימוד בקורס ייצור מוצרי חלב
?
קורס ייצור מוצרי חלב של מכללת אחוה הינו שיתוף פעולה בלתי נפרד עם כפר סילבר ועם מוצעת החלב ומנהל לחינוך התיישבותי. במסגרת הקורס יחשפו התלמידים לפנים השונות של תעשיית ייצור מוצרי החלב. התלמידים יחשפו לשיטות ייצור, לטכנולוגיות חדישות בתחום, יכירו את ענף החלב לעומק, מיקרוביולוגיה, חיי מדף, שיטות אריזה שונות, סוגים שונים של חלב – עזים, כבשים, בקר וכו´. כמו כן ילמדו כיצד מייצרים מוצרי חלב שונים החל מחלב עצמו וכלה בגבינות – רכות, קשות, מלוחות וכו´.
למה באחוה?
ובכן, מדובר בקורס ייחודי למכללת אחוה ורבים כמוהו אין. מלבד זאת, אחוה היא מכללה עם ניסיון עתיר שנים בחינוך, הוראה והדרכה והעבירה מגוון קורסים בקשת רחבה של תחומים. המכללה גאה בצוות המרצים המובי לקורס זה שכולל את מיטב המומחים בתחום מוצרי החלב ויצורו. הקורס יכלול מעבר לידע העיוני והמעשי גם סיורים מקצועיים מרתקים!
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...