קורס ניהול מזון ומשקאות
היום התחרות בענף המזון והמשקאות היא תחרות עזה – מותגים חדשים תופסים את מקומם של מותגים ותיקים, והם צצים כפטריות לאחר הגשם. מסעדות, ארגונים בעלי חדרי אוכל ובתי מלון מודעים לאיכותו של כל חומר גלם ומוצר, ומשתמשים בו כדי ליצור מארג קולינרי טעים ומזין לקהל הלקוחות. מנהל מזון יהיה אפוא האחראי בבתי מלון ובמסעדות על כל תחום ההסעדה – ובכלל זה הברים, חדרי האוכל והמסעדות וכל מה שנוגע לאירוח ואוכל – למן הכנתו של המזון מחומרי גלם משובחים, ביקורת על כשרות או על טריות המזון, על ההגשה ועיצובו, על צוות הטבחים והמטבח ועוד.>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס ניהול מזון ומשקאות
היום מייצרים סוגי מזון ומשקאות רבים, ואחרי כל אחד מהמאכלים או מהמשקאות יש צורך לנהל מערכת שלמה של תכנון, פיתוח ומעקב ופיתוח של מוצרים חדשים
- מערכת ToStudy
- |
-
01/11/2011
- |
-
12:34
- |
-
4640
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
היום התחרות בענף המזון והמשקאות היא תחרות עזה – מותגים חדשים תופסים את מקומם של מותגים ותיקים, והם צצים כפטריות לאחר הגשם. מסעדות, ארגונים בעלי חדרי אוכל ובתי מלון מודעים לאיכותו של כל חומר גלם ומוצר, ומשתמשים בו כדי ליצור מארג קולינרי טעים ומזין לקהל הלקוחות. מנהל מזון יהיה אפוא האחראי בבתי מלון ובמסעדות על כל תחום ההסעדה – ובכלל זה הברים, חדרי האוכל והמסעדות וכל מה שנוגע לאירוח ואוכל – למן הכנתו של המזון מחומרי גלם משובחים, ביקורת על כשרות או על טריות המזון, על ההגשה ועיצובו, על צוות הטבחים והמטבח ועוד.
מהן מטרות קורס ניהול מזון ומשקאות?
בתוך קורס ניהול מזון ומשקאות, הלומדים ירכשו ידע מן היסוד לגבי עולם המסעדנות – תרבות האוכל מהי, תרבות היין מהי, איך לשמור על תברואה, איך לתפעל חדר אוכל ועוד. לאחר ההכשרה בוגרי הקורס יכולים לפנות ולהשתלב במוקדי הסעדה שונים, ולהשתמש בידע העדכני והרב שרכשו על מנת להשתית תרבות קולינריה מפותחת ועשירה, שמחדשת עוד.
|
|
קורס ניהול מזון והשקאות - הכל בהגשה |
|
|
מהם נושאי הלימוד בקורס ניהול מזון ומשקאות ?
נושאי הלימוד בקורס ניהול משקאות ומזון יכולים להשתנות על פי צרכי השעה והיקף הקורס, אולם יכולים להיות בין השאר ניהול צוות ומשאבי אנוש, שרשרת האספקה, שיווק ומשא ומתן, תפעול חדרי אוכל ומסעדות, כלי המטבח וציוד, יינות ואלכוהול – תרבות הצריכה, תברואה, תזונה נכונה, שמירה על טריות המזון, אומנות הבישול, תרבויות אוכל ואכילה במקומות שונים בעולם ועוד.
מהן אפשרויות התעסוקה בתחום?
כבר לאחר הקורס לניהול מזון ומשקאות, בוגריו אשר סיימו את הקורס בהצלחה ועברו את הסטאז´ כנדרש יכולים להשתלב במערכת המסועפת בתחום המסעדנות. יש בכוחם לקחת חלק ממערך ההסעדה בבתי מלון ובבתי אירוח, במסעדות, בחדרי אוכל בקיבוץ ובפרויקטים שונים. כמו כן יכולים ליזום פרויקטים עצמאיים בתחום המסעדנות.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...