קורס ניהול מטבח מוסדי שם לו למטרה להכשיר את המשתתפים כמנהלי מטבחים מוסדיים קטנים וגדולים, בצורה המקצועית והמקיפה ביותר. הקורס מקנה ידע נרחב בניהול המטבח המוסדי בפן הכלכלי ובהנעת עובדים, וכן מקנה כלים יישומיים להצלחה בתחום.
היה זה נפוליאון בונפרטה שקבע שהצבא צועד על קיבתו, אך הדבר נכון גם לכלל האנושות,ובמיוחד נוגע לקהל הישראלי שנעשה יותר הרפתקן ויותר נועז בתחום האוכל. קורס ניהול טבח מוסדי ומערכות הזנה נועד להכשיר אתכם, המעוניינים לנהל מטבח מוסדי, בין אם בזעיר אנפין או מטבח מוסדי גדול. קורס ניהול מטבח מוסדי פותח מתוך ההנחה כי בשנים האחרונות ענף ההסעדה השתנה מקצה לקצה והטעם הטוב של הישראלי מיישר קו עם הרמות המקובלות באירופה ובאמריקה ועם השינוי באות הדרישות.
לימודי הסעדה
לימודי הסעדה מכילים בתוכם ידע על חישובי עליות של כל מנה, מרכיבי המנה, רצונות הסועדים וכמובן את איכות המזון ותשובת הלב שלה הוא זקוק. טכניקות עבודה חיוניות ביותר לניהול מטבח מוסדי בכל סדרי הגודל מוקנות על ידי לימודי מזון והסעדה מוסדיים בצורה מקצועית. לימודי מזון והסעדה כוללים את ההיבט הכלכלי ואת יכולת הנעת עובדים. כמו כן לימודי ניהול מטבח מכירים לתלמידים את שוק ההסעדה והמזון, את החידושים הקיימים בו וכיצד ניתן להביא לניצול מקסימאלי של המשאבים העומדים לרשות מנהלי המטבח.
|
|
קורס ניהול מטבח מוסדי שם לו למטרה להכשיר את המשתתפים כמנהלי מטבחים מוסדיים קטנים וגדולים |
|
|
קהל יעד
קורס ניהול מטבח מוסדי הוא קורס אשר מיועד למנהלי מערכות הזנה, אקונומים, קבלני מזון, מנהלי חברות קייטרינג, מנהלי מטבחים, ובעצם, לכל מנהל אשר עוסק בהפרטה בתחום או מפעיל שירותי הסעדה אלו או אחרים. הקורס כאמור מיועד לאלו מביניהם אשר מעוניינים להעמיק את הידע שברשותם בתחום הניהול. בתומם של לימודי מזון והסעדה מוסדיים, התלמידים אשר יעמדו בדרישות קורס ניהול מטבח בהצלחה יקבלו תעודת "ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה".
נושאי לימוד
מהות המטבח המוסדי, פחת מזון, מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים, דיני חוזים, מגמות חדשניות במטבח המוסדי, תכנון המטבח, מבנה המטבח, ציוד וכלים, תכנון תפריט, סוגי תפריט- תפריט חודשי, שיטות בישול קלאסית ומודרנית, תכנון העבודה במטבח, כח אדם נדרש, תמחור התפריט, מדידת עבודה, ניהול וארגון, ניהול פיננסי, תברואה, ניהול המלאי ובקרת מזון, ניהול החשבונות, פיתוח עסקי מזון, דיני עבודה, דיני עסקים + יזמות עסקית, תברואת מזון, בקרת איכות, שימורי מזון, סוגי שירות, טיפול בתלונות, תזונה.