קורס יסודות תעשיית החלב
ישראל היא צרכנית ענק של תעשיית החלב, אחד הענפים שמגלגלים הכי הרבה כספים הוא ענף החלב. רשתות השיווק מקדישות חלק ארי מהאגפים שלהן למוצרי חלב רבגוניים כמו יוגורטים במבחר טעמים, גבינות קשות רזות>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס יסודות תעשיית החלב
- |
-
24/08/2006
- |
-
00:00
- |
-
4647
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
ישראל היא צרכנית ענק של תעשיית החלב, אחד הענפים שמגלגלים הכי הרבה כספים הוא ענף החלב. רשתות השיווק מקדישות חלק ארי מהאגפים שלהן למוצרי חלב רבגוניים כמו יוגורטים במבחר טעמים, גבינות קשות רזות עם אחוזי שומן משתנים בהתאם לחיך ולהיקף המותניים, משקות חלב שונים, שלא לדבר על מעדני החלב השונים שמיועדים לילדים ולמבוגרים. יש לנו אפילו חג שמוקדש למוצרי חלב. האהבה לחלב ולמוצריו מובילה אנשים רבים להתנסות בהכנת גבינות ויוגורטים בביתם, וכדי להבין בתחום זה מומלץ להבין בחיידקים ובכל מה שממנו מורכב החלב.
מטרת הקורס
קורס יסודות תעשיית החלב פתוח בפני כולם, חובבי החלב למיניהם, וכן למפעילי מחלבות ועובדים מתעשיית החלב שרוצים להרחיב את אופקיהם החלביים. הקורס מקדם בברכה גם יזמים שונים שעוסקים בייצור גבינות בתור תחביב או לשם הפרנסה. ההכשרה שהקורס מספק נועדה לתת למשתתפים ידע בכל הקשור לטכנולוגיה של החלב, מערכות וייצור מוצרי חלב ומשקאות ושאר מוצרי החלב הרבים והטובים.
קהל היעד של קורס יסודות תעשיית החלב
קורס יסודות תעשיית החלב הוא בראש ובראשונה קורס חוויתי ומהנה שדרכו לומדים הרבה, ולכן הוא מתאים גם לאדם הפרטי שרוצה להבין יותר על חלב ומוצריו, וכן לצורך השלמה עבור יזמים בענף החלב והגבינות שכדי להבין יותר ולהגביר את תפוקתם ואת איכות המוצרים שלהם הם עוברים הכשרה זו. כמו כן הקורס נועד כמובן למפעילי מחלבות ולעובדי תעשיית החלב שזקוקים להשתלמות.
מהם תכני הקורס?
קורס יסודות תעשיית החלב כולל נושאים רבים ומחכימים שיאפשרו לאדם הפרטי וגם למי שבא מהתחום להעמיק את ההשכלה שלו בתחום החלב. הנושאים הנלמדים בקורס הם החב וההרכב הכימי ממנו הוא עשוי ומהן תכונותיו, תהליכי ייצור חלב ומוצריו והבקטריולוגיה של החלב. כמו כן יש נושאים כמו בקרת איכות, טכנולוגיה של חלב, ציוד למחלבה וטיפול בחלב, מהם תהליכי הניקוי, פיסטור והימגון, חומרי עזר וכדומה.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...