תואר שני בתקשורת הוא תואר אשר מקנה לסטודנטים את כל הכלים אשר הם נחוצים על מנת להשתלב ולהיות חלק מעולם התקשורת בישראל. תואר שני בתקשורת הוא מעניין ומאפשר אופציות רבות לתעסוקה בהמשך.
תואר שני בתקשורת הוא תאר אשר מעניק לסטודנטים שלו את כל הכלים והמידע אשר צריכים על תחום התקשורת. ניתן לראות כי בתום התואר השני בתקשורת ישנן אופציות תעסוקה רבות בתחומים שונים בעולם התקשורת הפרסום וארגונים שונים אשר זקוקים לאנשי שיווק. תואר שני בתקשורת ניתן ללמוד במספר רב של אוניברסיטאות ומכללות בישראל, זהו תואר נפוץ ומעניין אשר מקנה לסטודנטים התנסות, כלים וידע על מנת להשתלב בעולם זה.
למי כדאי ללמוד תואר שני בתקשורת?
תואר שני בתקשורת הוא יחסית חדש ונמצא בתהליך של חדירה לאקדמיה.האנשים אשר עושים תואר שני בתקשורת הם לרוב אנשי התקשורת אשר סיימו תואר ראשון בתקשורת. אנשים אשר סיומו תואר ראשון בתקשורות או אנשים אשר עובדים בתעשיית התקשורת בארץ אשר רוצים לפתח ולהגדיל את הידע שלהם בתחום התקשורת. גם אנשים אשר לא עשו תואר ראשון בתקשורת יכולים ללמוד תואר שני בתקשורת ויאלצו להשלים קורסים מסיימים על מנת לגשר על הפעם.
|
|
תואר שני בתקשורת עבור אנשים שרוצים לדעת הכל על עולם התקשורת |
|
|
מה בתוכנית הלימודים?
במסגרת לימודי תואר שני בתקשורת נלמדים נושאים שונים כגון תקשורות ותרבות,עיתונות, אינטרנט, שיווק, פרסום, פוליטיקה, טכנולוגיות מידע, דעת קהל, דיני תקשורת, סוציולוגיה בתקשורת, פסיכולוגיה בתקשורת, תקשורת המונים, תקשורת חזותית, קולנוע, חדשות ועוד מספר רב של נושאים אשר נלמדים במסגרת התואר בקורסים השונים. בנוסף במהלך התואר מתנסים בקורסים מעשיים כגון צילום, עריכה, פוטושטופ, רדיו ועוד.
אופציות תעסוקה לבוגרי תואר שני בתקשורת ?
בשנים האחרונות ניתן לראות כי כמות האנשים אשר לומדים תקשורת הוא אדיר ותואר זה לא מפסיק להגדיל את כמות הסטודנטים אשר לומדים בו. הדרישה לתלמידי תקשורת לא מפסיקה ומאפשרת אופציות תעסוקה רבות. ניתן לראות כי רבים מאוד הבוגרים אשר מסיימים תואר ראשון בתקשורת ולכן אדם אשר סיים תואר שני בתקשורת יכול להיות עבורו יתרון משמעותי על פני כל בוגרי התקשורת. ניתן להשתלב בעולם התקשורת בתחומים שונים כגון הפקות טלוויזיה, עיתונות, רדיו, משרדי פרסום, חבורת וארגונים שונים.