סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים


  • מיקום בארץ:


    מיקום בארץ:


    מיקום בארץ:
ימים פתוחים
îçùáåï áâøåéåú
פטיסרי הוא אמנותו של הקונדיטור אשר עוסק בעילית אפיית הקינוחים. אם השליטה באמנות הפטיסרי הייתה נתונה לקונדיטורים בלבד עד לפני מספר שנים, הרי שכיום הפטיסרי נכנס גם לבתיהם של אנשים פרטיים שאין להם ידע מקצועי בתחום, אלא על פי ספר אפיה בלבד. בשנים האחרונות תרבות בתי הקפה, חנויות הלחם היוקרתיות והקונדיטוריות הפרטיות שימשו כמקפצה לאומנות זו – והעלו את הפטיסרי לרמת ההגשה בסגנון הפרובאנס ובתי הקפה האירופאיים הקלאסיים. אפשר לחוש כיום את סגנון העבודה המודרני לצד הקינוחים המסורתיים – דוגמת האקלר, פוטיפורים, טארטים, דאקואז, טארטלט, קיש ועוד מאכלי גורמה. >
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image
מלא פרטים וקבל מידע על לימודים
ליעוץ חינם התקשרו 03-6958791

ללמוד פטיסרי

הקונדיטור נחשב למחזיק הסוד הותיק באמנות האפייה והכנת הקינוחים – אלו שנמצאים בחלונות הראווה היוקרתיים. הסגנון המעודן והיכולת לגוון במראה המושך של הקינוחים מובילים גם אנשים מישראל ללמוד פטיסרי.
  • |
  • |
  • 15:18
  • |
  • 4035 צפיות

פטיסרי הוא אמנותו של הקונדיטור אשר עוסק בעילית אפיית הקינוחים. אם השליטה באמנות הפטיסרי הייתה נתונה לקונדיטורים בלבד עד לפני מספר שנים, הרי שכיום הפטיסרי נכנס גם לבתיהם של אנשים פרטיים שאין להם ידע מקצועי בתחום, אלא על פי ספר אפיה בלבד. בשנים האחרונות תרבות בתי הקפה, חנויות הלחם היוקרתיות והקונדיטוריות הפרטיות שימשו כמקפצה לאומנות זו – והעלו את הפטיסרי לרמת ההגשה בסגנון הפרובאנס ובתי הקפה האירופאיים הקלאסיים. אפשר לחוש כיום את סגנון העבודה המודרני לצד הקינוחים המסורתיים – דוגמת האקלר, פוטיפורים, טארטים, דאקואז, טארטלט, קיש ועוד מאכלי גורמה.

קורס פטיסרי – מה מטרותיו?
באמצעות קורס פטיסרי, הלומדים רוכשים את המיומנויות הנדרשות כדי להפעיל קונדיטוריה לבישול ולאפיית מאכלי גורמה ולקינוחים ברמה הגבוהה ביותר. ההכשרה תועבר על ידי צוות קונדיטורים מנוסים ועם ניסיון רב בתחום, כשבמהלך הלימודים המתבצעים באופן פרונטלי ומעשי, כל לומד מתנסה בהכנת המאכלים כשהוא מקבל משוב אישי ומקצועי אשר מועבר בזמן אמת. הלומדים מכירים ומתנסים בחומרי הגלם השונים, תוך למידת טכניקות ותיקות וגם חדשניות באמנות הפטיסרי.

הסגנון המעודן והיכולת לגוון במראה המושך של הקינוחים מובילים גם אנשים מישראל ללמוד פטיסרי.
הסגנון המעודן והיכולת לגוון במראה המושך של הקינוחים מובילים גם אנשים מישראל ללמוד פטיסרי.

מה לומדים בקורס פטיסרי?
במהלך הקורס, הלומדים יכינו ממבחר סוגי העוגיות הקלאסיות והעכשוויות בעולם – אלפחורס, ביסקוט ופיננסיים, קציפות, מרנגים, שימוש בשק זילוף, מרשמלו פבלובה, הכנת בצק פריך, Pate Sucre, קישים טארטים וטארטלטים, פאי, בצק רבוך – פחזניות, אקלרים, Paris Brest, קרם חמאה, בצק רבוך ומטוגן, אקלרים, פטיסייר וקרם חמאה, ציפויים וזיגוגים המשמשים לקישוט ולפרזנטציות, עוגה בחושה, בצק סוכר, RFM, שוקולדים ושיטות עבודה בהם, בצק עלים ועוד. לצד עוגות, עוגיות ומאפי בוטיק, הלומדים מתנסים ולומדים על אפיית לחמים על בסיס מחמצות ושמרים ממגוון סוגים של קמח, כמו גם הכנת ממתקים וריבות.

למי יכול להתאים ללמוד פטיסרי?
לימודים אלו יכולים להתאים הן למי שמגיע ללא ניסיון או למי שיש לו ניסיון וותק בתחום. היקף הקורס ותוכנו יכולים להשתנות ממוסד לימודים אחד לשני. התכנים הנלמדים בקורס יכולים לשמש את מי שמעוניין לפתוח בית עסק בתחום או לייעל את העסק הקיים תוך העשרתו במיני מאפים ומתוקים אסתטיים, ערבים לחך ושעשויים לשמש בכל מסעדה ובית קפה.


לצערנו לא נמצא באינדקס ToStudy אף מכללה אשר מלמדת את מה שחיפשת

השאר פרטיך ואנו נחזור אליך במידה ונמצא מכללה מתאימה

שם:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

עדיעדילימודי תעודה לקונדטוריה
עדי21:32 31-05-2017
אני שומעת בזמן האחרון הרבה דברים טובים על אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה.
האם מישהו התנסה ויכול לשתף את הנסיון שלו?
קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
äâãøåú ðâéùåú