איפה ללמוד בחו"ל בישול?
בישול הוא אחד מהתחומים שכדאי ללמוד אודותיהם בחו"ל, על מנת להתמקצע בהם באופן מושלם, בין אם מדובר בלימודים ארוכי טווח, קורס קצר, או סדנת השתלמות מיוחדת וקצרה. אז איפה כדאי ללמוד? כל התשובות בכתבה שלפניכם.>
מגזין
לימודי תעודה
איפה ללמוד בחו"ל בישול?
בישול הוא אחד מהתחומים שכדאי ללמוד אודותיהם בחו"ל, על מנת להתמקצע בהם באופן מושלם, בין אם מדובר בלימודים ארוכי טווח, קורס קצר, או סדנת השתלמות מיוחדת וקצרה. אז איפה כדאי ללמוד? כל התשובות בכתבה שלפניכם.
- מערכת ToStudy
- |
-
25/07/2012
- |
-
13:35
- |
-
3969
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
כמו כל תחום מקצועי אחר, גם בישול, כדאי ללמוד מהטובים ביותר, ורבים וטובים בעולם, מה לעשות, משכנם בחו"ל. לימודי בישול בחו"ל יקנו לכם ידע הנוגע לניחוחות ומטעמים של מדינות רחוקות, בעזרתם תוכלו לרכוש מיומנויות והרגלים חדשים, ולהתנסות בעבודה במטבח מעבר לים, מה שיפרה את כישוריכם ואת היצירתיות שלכם בתחום הבישול, גם אם מדובר בקורס קצר או בסדנא או השתלמות מיוחדות בנושאים ספציפיים.
|
|
לימודי בישול בחו"ל יקנו לכם ידע הנוגע לניחוחות ומטעמים של מדינות רחוקות. |
|
|
מוסדות המלמדים בישול בחו"ל
אז איפה בחו"ל כדאי ללמוד את סודות המטבח והבישול? מהי גישתו של כל מוסד ומוסד? לפניכם כמה ממוסדות הבישול המובילים בעולם, הממוקמים במדינות שונות שמהוות מוקד עניין קולינרי.
Apicius- Firenze
היש מקום מתאים ללמוד בו בישול יותר מאשר איטליה? המוסד היוקרתי Apicius שבפירנצה, נקרא על שמו של הגאון הקולינרי מקרוס גביו ששילב בחוכמה ורגישות בין המטבח האיטלקי ליווני. בית ספר זה מציע מגוון תכניות לימוד, המותאמות למתחילים ומתקדמים. גישתו של מוסד זה, היא כי יש לשלב את אמנות האירוח לצד אמנות הבישול. במסגרת הלימודים, לומדים הסטודנטים מגוון שיטות בישול ומתנסים בהן באופן מעשי במעסדה המופעלת בשיתוף פעולה עם בית הספר.
קורדון בלו - Le Cordon Bleu
מוסד ותיק זה, נוסד בפריז ב-1895, וכיום קיימים 26 סניפים שלו המתפרסים על פני חמש עשרה מדינות בעולם. מתאפשרים במוסד זה לימודים אקדמיים ולימודי תעודה. שיטת הלימוד מתבססת על תירגול מעשי, וההתמקדות היא בטכניקות העבודה מעולם הבישול הצרפתי. יחד עם זאת, מאחר והלימודים נלמדים במגוון מדינות, הסטודנטים נחשפים לסוגים רבים של מטבחים בינלאומיים, ואת סניפיו הגדולים של המוסד, ניתן למצוא במדינות כמו אוסטרליה, אנגליה, ספרד, יפן, קנדה, מקסיקו, קוריאה ותאילנד.
וויליאם אנגליס - William Angliss Institute of TAFE
מוסד זה, נוסד בשנת 1940, במלבורן שבאוסטרליה, והוא מהגדולים באוסטרליה בתחום. מתאפשרים בו לימודי תואר לצג מסלולי לימוד תעודה. במוסד זה מכשור ברמה גבוהה הכולל מספר גדול של מטבחים, מאות כיתות לימוד, מרכז יין, מעבדות מזון, ציוד ממוחשב. שלוש מסעדות הפתוחות לקהל לצד מאפיות - אלו עומדות לרשות הסטודנטים להכשרתם.
הודעות אחרונות בפורום בישול
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
|
|
|
לימודי תעודה לקונדטוריה | | עדי | 21:32 31-05-2017 |
אני שומעת בזמן האחרון הרבה דברים טובים על אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה. האם מישהו התנסה ויכול לשתף את הנסיון שלו? | |
|
עבודה עם סכין | | קובי | 16:29 04-10-2014 |
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי? | |
|
כן כמובן | | שף בן נרשוביץ | 16:35 04-10-2014 |
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס | |
|
בוגרים רבים השבים לארץ מעידים על לימודים בחו"ל כאחת מן החוויות המועילות, המאתגרות והמרתקות שחוו בימי חייהם. אז מה הופך אתהמשך...
צעירים רבים פונים לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, ונרשמים ללימודים מעבר לים. יש סיבות רבות ללימודים דווקא בחו"ל – מעבר לתעודתהמשך...
מוסדות לימודים בחו"ל ללימודי מוסיקה או מוסיקולוגיה משנים את תפישתם, ויכולים להשתנות בהתאם לתעשייה שאליה הבוגרים אמורים להשהמשך...
ענף התיירות בישראל עדיין נחשב לאחד מן הרווחיים ביותר עבור המדינה, אולם קיימת אי יציבות מסוימת; אותם עובדים נעים לעתים ללא הכשרההמשך...