סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים


  • מיקום בארץ:


    מיקום בארץ:


    מיקום בארץ:
ימים פתוחים
îçùáåï áâøåéåú
הקורס להיגיינה ובטיחות מזון הוא קורס שנחשב לחשוב מאוד בתחום הבריאות ומוכר על ידי משרד הבריאות. אנשי הבטיחות במזון לומדים בקורס על ההיגיינה הדרושה לגידול וייצור של מזון, בכדי שנוכל לשמור על אורח חיים תקין ובריאותי, ו>
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

הכשרת מפקחים על מזון

הקורס שמוכר על ידי משרד הבריאות הוא קורס מבוקש מאוד שמטרתו היא להכשיר אנשים לעיסוק בתחום והקניית ידע מעבי במיקרוביולוגיה של המזון וגם השלוכתיו על הבריאות. מהן מערכות בטיחות מזון? ומה הקורס נותן?
  • |
  • |
  • 17:39
  • |
  • 4571 צפיות
הקורס להיגיינה ובטיחות מזון הוא קורס שנחשב לחשוב מאוד בתחום הבריאות ומוכר על ידי משרד הבריאות. אנשי הבטיחות במזון לומדים בקורס על ההיגיינה הדרושה לגידול וייצור של מזון, בכדי שנוכל לשמור על אורח חיים תקין ובריאותי, ושיהיה אפשר למנוע ממחלות תברואתיות לחדור למי השתייה ולמוצרי המזון שאנו מתקיימים מהם.

זה רק נראה טעים, אבל מי יודע כמה זמן היא עמדה בחוץ ואיזה חיידקים כבר צמו בה...
זה רק נראה טעים, אבל מי יודע כמה זמן היא עמדה בחוץ ואיזה חיידקים כבר צמחו בה...

קורס להיגיינה ובטיחות מזון

המודעות בשנים האחרונות בכל מה שקשור לבטיחות מזון ולייצור והפצה של מוצרי מזון עלתה מאוד, וכך גם המודעות בתקשורת והצרכנים. עלייתן של הרשתות החברתיות הוסיפה לרמת המודעות והחברות שמייצרות את המזון, בנוסף למשרד הבריאות, הבינו שיש כללים חדשים בנוגע לייצור המזון ושמים דגש גדול יותר על בטיחות והיגיינה במזון אותו הם משווקים או מאשרים.

למי מיועד הקורס
אנשים שרוצים לעבוד במשרד הבריאות יכולים להיעזר בקורס, כמו גם אנשי קייטרינג, שבעבודתם הם תמיד מובילים מזון ממקום למקום ולעיתים עורכים אירועים שבהם המזון נמצא באוויר והרבה ידיים נוגעות בו, מנהלי מטבח באולמות אירועים, אנשי תחזוקה, אנשי מלונות ומסעדות כמובן, ובכלל, כל מי שמתעסק באוכל בחיי היום יום ורוצה לדעת מה מותר ומה אסור, וכיצד אפשר להימנע מגרימת נזק למזון ועל ידי כך גרימת נזק לאנשים שאוכלים אותו.

מה לומדים בקורס
בקורס לבטיחות מזון והיגיינה של מזון לומדים מספר נושאים רחב שכוללים העברת ידע במחלות והרעלות של מזון אשר נובעות מהיגיינה לקויה, תקנות ותנאים של המדינה לייצור ושיווק מזון, היגיינה של העובדים במפעלי הייצור, גורמים המשפיעים על המזון, וכמובן יסודות במיקרוביולגיה של המזון. משתתפי הקורס יקבלו ידע מעשי על כל מה שקשור בשמירה על היגיינה וגם ירכשו כלים שלפיהם יבינו כיצד אמורה להתבצע הובלה של מזון, או איחסון בתנאים שישמרו על טריותו ושיהיה ראוי למאכל אדם.

מערכות בטיחות מזון

יש אנשים שלוקחים את הקורס צעד אחד קדימה ועושים קורס בתכנון של מערכות לניהול בטיחות מזון. יש הרבה תקנים של בטיחות מזון, העוסקים בייצור והפצה, זאת בכדי לשמור על איכות מזון גבוהה ככל שאפשר, בשאיפה תמיד לשמור על המזון טרי וראוי למאכל.

לקריאה נוספת בנושא...
התקן לניהול בטיחות מזון
קורס לבטיחות מזון

מוסדות המלמדים קורס נאמן תברואה

קבל מידע על קורס נאמן תברואה ב-3 צעדים פשוטים

צור קשר
סמן את מוסדות הלימוד
שם:   
משפחה:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:
סמן את מוסדות הלימוד mark mosadot

מוסדות המלמדים קורס נאמן תברואה

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

עדיעדילימודי תעודה לקונדטוריה
עדי21:32 31-05-2017
אני שומעת בזמן האחרון הרבה דברים טובים על אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה.
האם מישהו התנסה ויכול לשתף את הנסיון שלו?
קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
äâãøåú ðâéùåú