קורס לבטיחות מזון
במהלך הקורס לבטיחות מזון מקבל התלמיד שיטות וטכניקות מיוחדות על מנת לגלות מה הוא מזון מקולקל ולא בריא עבור הסועדים וגם כן כיצד להימנע ממצבים של מזון מקולקל. במסגרת הלימודים התלמיד יקבל הכשרה בתחומי ההיגיינה והתבואה בהתאם לתקנות של משרד הבריאות על מנת לאפשר השתלבות בשוק העבודה או קידום בעבודה קיימת בתחום הניהול או בקרה על איכות מזון.>
מגזין
קורס לבטיחות מזון
תחום בטיחות המזון הינו תחום מאוד חשוב בענף המסעדנות, באמצעות הלימודים של בטיחות מזון ניתן לגלות מתי מזון הוא מקולקל ולקוי באמצעות כלים וטכניקות מיוחדות ואף לגלות מרכיבים לא בריאים אשר קיימים במטבחים. בקורס של בטיחות מזון התלמיד מקבל כלים ומידע בתחום במזון והשלכותיו לבטיחות המזון.
- מערכת ToStudy
- |
-
26/03/2012
- |
-
17:04
- |
-
3842
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
במהלך הקורס לבטיחות מזון מקבל התלמיד שיטות וטכניקות מיוחדות על מנת לגלות מה הוא מזון מקולקל ולא בריא עבור הסועדים וגם כן כיצד להימנע ממצבים של מזון מקולקל. במסגרת הלימודים התלמיד יקבל הכשרה בתחומי ההיגיינה והתבואה בהתאם לתקנות של משרד הבריאות על מנת לאפשר השתלבות בשוק העבודה או קידום בעבודה קיימת בתחום הניהול או בקרה על איכות מזון.
מטרת הקורס בטיחות מזון
מטרת קורס בטיחות מזון הינו לספק לתלמיד את כל המידע הרלוונטי על הוראות משרד הבריאות וכן נושאים נוספים בתחום הבטיחות מזון על מנת לשלב את נושא היגיינה ובטיחות המזון על פי הוראות הקיימות בחוק במדינת ישראל ומתאים לכל מועמד אשר מעוניין להשתלב בתחום המזון ובין היתר למנהלי מטבחים, קניינים, אנשי תחזוקה בתחום הקירור מזון, אנשים בתחום המלונאות, קייטרינג וכדומה. בנוסף ניתן להרחיב את התחום לניהול מטבחים ותחזוקה מכשירים וציוד מטבח.
|
|
הקורס משלב כלים וידע בתחום המזון ומתאים למנהלי חברות קייטרינג או מנהלי מטבח לתעשיית המלונאות וכדומה. |
|
|
נושאי לימוד בקורס בטיחות מזון
נושאי הלימוד במהלך הקורס אליו נחשף התלמיד הינם מהמובילות בתחום כמו טכניקות שונות על מנת לאבחן בעיות עתידיות שיש במטבחים כמו למשל מזון מזויף, מחלות והרעלות מזון, פרמטרים אשר משפיעים בריאות ובטיחות מזון, שיטות אחזקת מזון בתנאים בטוחים, שימור מזון מבושל ותקנות היגיינה על פי התקנות של משרד הבריאות בישראל.
קהל היעד לקורס
הקורס אשר משלב כלים וידע בתחום המזון מתאים בעיקר למנהלי מערכות מזון כמו למשל חברות קייטרינג או מנהלי מטבח לתעשיית המלונאות. כמו כן התלמידים נחשפים למערכות בקרה בתחום המזון עבור מוסדות עסקיים וממשלתיים. כל מי שעוסק ומתעסק בתחום המזון יכול להיות מועמד פוטנציאלי לקורס אשר מכלי מגוון רחב של נושאים על מנת להיות מוביל בשוק ולדעת את כל התקנות של משרד הבריאות. בנוסף הקורס מתאים למי שמעוניין להתפתח גם כן בתחום המזון מטעם משרד הבריאות מתוקף ההכשרה המקצועית שנצברה.
מוסדות המלמדים
קורס נאמן תברואה
קבל מידע על
קורס נאמן תברואה
ב-3 צעדים פשוטים
מוסדות המלמדים
קורס נאמן תברואה
הודעות אחרונות בפורום בישול
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
|
|
|
לימודי תעודה לקונדטוריה | | עדי | 21:32 31-05-2017 |
אני שומעת בזמן האחרון הרבה דברים טובים על אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה. האם מישהו התנסה ויכול לשתף את הנסיון שלו? | |
|
עבודה עם סכין | | קובי | 16:29 04-10-2014 |
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי? | |
|
כן כמובן | | שף בן נרשוביץ | 16:35 04-10-2014 |
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס | |
|
ניהול הינו תחום רחב ביותר אשר גם כן מן הסתם משתלב בענף המזון, בתחום המזון ישנם מגוון רחב מאוד של עובדים בתפקידים שונים אשר צריכהמשך...