לימודי מסעדנות ממסעדנים
למסעדנות בישראל יש הווי עסקי קשה – סיכויי הצלחתו של עסק במסעדנות אינם גבוהים אלא אם מושקעת עבודה רבה במיתוג ובפרסום. ללא קשר לרמת הקושי העסקית, ישראלים רבים מעוניינים לפתוח עסק בתחום, על אף שללקוחות יש ציפיות גבוהות>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
לימודי מסעדנות ממסעדנים
בישראל של העשור האחרון ניתן להבחין בפריחה מלבלבת של תחומי המסעדנות, אולם מעטים הם העסקים שמצליחים להשאר על המפה ולא רק בספרי ההיסטוריה. בישראל, קיימת תוכנית לימודים המעניקה כלים להקמה ולהפעלה של עסקי מסעדנות מפיהם של לא פחות ממסעדנים בכירים.
- מערכת ToStudy
- |
-
18/11/2014
- |
-
15:29
- |
-
2271
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
למסעדנות בישראל יש הווי עסקי קשה – סיכויי הצלחתו של עסק במסעדנות אינם גבוהים אלא אם מושקעת עבודה רבה במיתוג ובפרסום. ללא קשר לרמת הקושי העסקית, ישראלים רבים מעוניינים לפתוח עסק בתחום, על אף שללקוחות יש ציפיות גבוהות. יש לקחת בחשבון את הסטטיסטיקה הפסימית בעשור האחרון, המצביעה על היקף הפסדים ממוצע של מליון שקלים לפחות למסעדן ישראלי אשר נאלץ לסגור את העסק. משך חיי העסק אינו עולה על שנתיים וחצי בממוצע, וזה יוצר חובות למסעדנים רבים בישראל בהיקף כול של 100 מיליון שקלים תוך כדי שליחת עשרות עובדי מסעדה לביתם ביחד עם הספקים ה"ניזונים" גם הם מהעסק.
מיזמים לליווי עסקים בתחום המסעדנות
כאשר ישנו ניסיון לבעל עסקים, הוא יכול לחלוק את הידע המצטבר בפורמט ייעוץ לעסקים – בעיקר לאלו שנמצאים בתחילת דרכם. ישנן לא מעט דרכים כדי להביע תמיכה בעסקים בתחום המסעדנות: ניתן לקבל הטבות בארנונה בשנה הראשונה, לקבל פטור מאגרת שילוט עד לתחילת הרווחים, לקבל תמריצים בהעסקת עובדים ובפרט חיילים משוחררים. ניתן לפנות לקורס להקמת עסקים קטנים ולקרנות המקדמות אותם – וכמובן גם לקורסים בהם מסעדנים בכירים מלמדים מסעדנים.
|
|
לימודי מסעדנות ממסעדנים. פורמט לקבלת כל הכלים מידי הבכירים בתחום.
|
|
|
גיבוש תוכנית לעסק במסעדנות
ישנן תכניות לימודים בקורסים ייחודיים ללימודי מסעדנות, בהם נפגשים עם שפים ובכירים בתחום על חשבון שעות לימוד אקדמיות, רוכשים ידע שערכו רב מעולם קורס יזמות עסקית, מבקרים באמצעות ימי סיור במסעדות ובמתחמי מזון ורוכשים ידע איך בנות עסק מתחילתו ועד לסופו, איך לטפל בהנהלת החשבונות, לפקח על השף ועוד.
ללמוד סודות מן המטבח של הגדולים
תכניות הלימודים כוללות את כל ההיבטים האפשריים מחדר המטבח וההגשה. בין היתר, נושאי הלימוד יכללו את תחום השירות, היכרות עם עולם היין בקורס יין למתחילים, גיבוש תפריט יין ומכירות בתחום, ניהול המטבח האחורי, ניהול ופיקוח הקמת עסק, הגדרת מטרות ויעדים, שיווק ויחסי ציבור, הכשרת צוות העובדים, יצירת אווירה, טיפול באירועים פרטיים ואודות מסלול החיים של מסעדנים – אשר גם הוא זקוק להכרה וליצירת מסגרת תומכת ומפרה. בכל קורס התכנים עשויים להשתנות ויש צורך לבדוק בסילבוס גם לגבי האישים המשתתפים בו.
כתבות מומלצות נוספות:
>>> למה ללמוד בקורס בישול מקצועי?
>>> קורס מסעדנות מתוקשב
>>> קורס ניהול והקמת מסעדות
>>> רקע על תחום המגדנאות
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...