בכל מה שקשור לאפייה ולפטיסרי ישראל אינה יודעת שובע. מקומות רבים המתמחים באפייה, לחמים ולקונדיטוריה פועלים כיום במרץ וניתן לדמיין לרגע שאנחנו נמצאים בפריז, כשניחוחות המאפים והקפה עולים באפינו. כל מי שעצם המחשבה על לישת בצק, שמרים, זיגוג וקמח גורמת לו לרוץ למטבח, מומלץ שישקול לקחת קורס פטיסרי, אשר יכשיר, יטפח ויעודד את כישוריו הרבים ויהפוך אותו למומחה פטיסרי.
קהל היעד של קורס פטיסרי
אין זה משנה אם יש לכם רקע בבישול או באפייה, אם בבעלותכם בית קפה ואתם רוצים לייחד אותו ככזה שמתמחה במאפים ייחודיים, או שמא אם אתם פשוט יודעים ליהנות מהיופי והחדווה שבלישת בצק, בעבודה עם שמרים שדורשת מערכת יחסים מיוחדת אתם, ולכן אתם רוצים ללמוד את כל הסודות הכמוסים של הפטיסרי ולהכיר את העולם הריחני והמענג של הקונדיטוריה על צדדיה הקלאסיים והמודרניים כאחד.
מה עושים אחרי קורס פטיסרי
בוגרי קורס פטיסרי יוכלו לעשות כאוות נפשם בתום ההכשרה, וזאת משום שהם יקבלו במהלך קורס פטיסרי את ארגז הכלים המושלם שיאפשר להם לפתח קריירה משגשגת בקונדיטאות. הקהל הישראלי צמא לחידושים, ובכל מה שקשור לפחמימות מדובר באהבה גדולה. כל תחום הקינוחים והקונדיטאות בפרט זוכה להצלחה גדולה, ואין זה משנה אם בוגרי הקורס יחליטו לפתוח עסק עצמאי, או לענג את מי שחפצה נפשם במאפים ריחניים.
תכני קורס פטיסרי
תלמידי קורס פטיסרי ילמדו קודם כל את יסודות הקונדיטוריה, וכל מה שנוגע לאפייה. בניגוד לבישול, כל מה שנוגע לאפייה ולפטיסרי (קונדיטוריה) דומה למדע מדויק ודורש דיוק והיצמדות למתכונים ולהנחיות. במהלך קורס פטיסרי ילמדו המשתתפים כיצד להכין עוגיות, פטיפורים, קציפות ומרנג, בצקים פריכים, קישים ומאפים מלוחים ומתוקים, בצקים מבושלים, עוגות בחושות, בצק עלים, שוקולד, בצק סוכר, פרלינים, רטבים שונים, עבודה עם כל הכלים הנדרשים לאפייה וכדומה.