קורס בישול כשר מלמד כיצד ליהנות מעולם הטבחות, כיצד להיות שפים או לבשל במטבח הביתי וליהנות כל זאת תחת שמירה על כללי הכשרות. הכשרות מלבד הפן הדתי והמסורתי נמצאה כבריאותית מאוד ועל כן רבים הן דתיים והן חילוניים בוחרים לשמור כשרות. בשנים האחרונות חלה עלייה במס´ שומרי הכשרות בארץ ועל כן קורס בישול כשר מתאים לקהל רחב – הן החובבניים שרוצים ללמוד לבשל אוכל טעים בתחומי ביתם והן שפים שרוצים לשדרג את המטבח הכשר במסעדתם.
מי הוא קהל היעד של קורס בישול כשר?
קורס בישול כשר מיועד לאנשים ששומרים כשרות, לקהל הדתי, לאנשים שומרי מסורת, לטבחים במסעדות כשרות, ליזמים בתחום בתי הקפה והמסעדות שקלטו את קהל היעד הדתי ושומרי הכשרות ורוצים לפתח בתחום זה בתי קפה, מסעדות בעלי תעודת כשרות ושדוגלים בבישול כשר וטעים כאחד.
מה הם נושאי הלימוד בקורס בישול כשר?
נושאי הלימוד בקורס בישול כשר יהיו אודות כשרות, כשרות למהדרין, גלאט, עבודה נכונה במטבח, תעודת כשרות, בישול בשר, בשר כשר, יצירה של מתכונים אישיים, מדוע חשוב לשמור על כשרות מבחינת הדת ומבחינה בריאותית, מגמת העלייה של מסעדות ובתי קפה כשרים.
מדוע כדאי לקחת קורס בישול כשר?
רבים הם תושבי ישראל ששומרים כשרות. הקרבה ליהדות והמודעות לקבלה ולסגולות הדת גדלו בשנים האחרונות ורבים, גם חילוניים, בוחרים לפחות לשמור על כשרות בתחום האוכל, להפריד בין בשר וחלב ולא לאכול מוצרים לא כשרים. על כן קהל הלקוחות של תחום זה רחב במיוחד ואופציות התעסוקה רבות. כמו כן הקורס מעביר את הנושא כי בישול כשר הוא לא בהכרח בישול מגעיל. ניתן להכין מעדני גורמה גם בבישול הכשר. לא חייבים תמיד לערבב שרימפס, בשר חזיר, וגבינה על הבורגר כדי להוציא מנה מעולה.