קורס התאמת יין לאוכל
היין הוא משקה אלכוהולי שמיוצר מענבים, ברוב המקרים. בעת התסיסה של מיץ הענבים הסוכר הופך לכוהל שנותן את תחושת השכרות בעת שתיית יין. אין ספק ששתיית יין היא אחת מהמותרות וההנאות של החיים. מעטים הם ברי>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס התאמת יין לאוכל
- מערכת ToStudy
- |
-
21/12/2010
- |
-
00:00
- |
-
4277
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
היין הוא משקה אלכוהולי שמיוצר מענבים, ברוב המקרים. בעת התסיסה של מיץ הענבים הסוכר הופך לכוהל שנותן את תחושת השכרות בעת שתיית יין. אין ספק ששתיית יין היא אחת מהמותרות וההנאות של החיים. מעטים הם ברי המזל שעוסקים בייצור יין, בטעימות יין ונהנים ממשקה זה בחיי היום-יום. אך גם אלו שנהנים מלגימה יכולים לקחת חלק בקורס התאמת יין לאוכל. היין מהווה חלק בלתי נפרד מהארוחה המושלמת ויכול להוסיף המון. מצד שני אם בוחרים יין לא נכון הוא יכול להרוס את הטעם והחוויה של כל הארוחה.
מה היא מטרת קורס התאמת יין לאוכל?
הקורס שם לעצמו מטרה להכיר לתלמידים סוגי יין ולהתאים כל סוג יין למנה. הקורס מכיר לתלמידים מצד אחד מנות גורמה ומצד שני סוגי יין רבים. הקורס מרחיב את הידע של התלמידים ביין ובתומו יוכלו להיות יועצים ומומחים בתחום היין ויידעו כיצד להתאים סוג יין למנה קלאסית במטבחי הגורמה והמטבחים הפשוטים כאחד.
מה הן נושאי הלימוד בקורס התאמת יין לאוכל?
נושאי הלימוד בקורס זה הם רבים ומגוונים וניתן למנות בקורס זה הכרה עם מטבחים בינלאומיים רבים. כך למשל יתמקד שיעור שלם במטבח האיטלקי, יסביר אודות מנות נפוצות מארץ המגף וסוגי יין שמתאימים למנות אלו. כמו כן יועברו נושאי לימוד אודות המטבח ההונגרי ומנות כמו גולש ובלינצ´ס יותאמו לכוס יין המושלמת. לא יפסחו על המטבח האוסטרי שכולל את השטרודל והשניצל הוינאי המפורסם ולא על המטבח הספרדי שמוכר עם הטאפאסים המעולים והפאייה הפופולארית. המטבח הצרפתי הוא הסיום המושלם לקורס התאמת יין לאוכל שכן מדובר במטבח ייחודי ובקהל אוכלוסייה שמאוד אוהב יין ומייצר יין מכל הסוגים.
מי הוא קהל היעד של קורס התאמת יין לאוכל?
עם קהל היעד של קורס זה ניתן למנות אנשים בעלי ידע בסיסי ביין, שעברו למשל קורס יין ורוצים להרחיב את הידע שלהם בנושא. בתום הקורס תוענק לתלמידים תעודת סיום שתאפשר להם להיות יועצים בתחומי היין ולהרכיב מנות גורמה הן למטבחים מפורסמים והן למטבחים הביתיים תוך שימת דגש על השילוב המושלם ואנין הטעם בין היין למנה המוגשת.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...