בחר איזור:
בחר עיר:
קונדיטוריה הידועה בשמה העברי והפחות נפוץ כמגדנאות, שייכת לתחום הבישול והקולינריה ועוסקת בעיקר באפייה של דברי מתיקה שונים ובמנות אחרונות. בשונה משף או טבח חומרי הגלם איתם עובד הקונדיטור אינם ניתנים להגשה ללא עיבוד או הכנה מסוימת, מה שהופך את הקונדיטור למקצוע הדורש ידע רב, מיומנות מקצועי וניסיון. בשנים האחרונות תחום הקונדיטוריה בישראל הלך והתפתח וכיום ישנו ביקוש לקונדיטורים בכירים בעלי ניסיון בתחום המסעדנות ומתי המאפה. מי מתאים ללימודי קונדיטור בכיר?היופי בתחום הקונדיטוריה הוא שכל אחד יכול להיות קונדיטור. לימודי קונדיטור בכיר מיועדים לאלו המחזיקים כבר בתעודת קונדיטור בדרגות שונות או לאנשים אשר עובדים בתחום הקונדיטוריה, אולם כל אדם אשר מתעניין בתחום הקונדיטוריה והאפייה ומעוניין להתפתח בכיוונים חדשים ומעניינים יכול לשלב את לימודי הקונדיטוריה הבכירה ביחד עם הקריירה הנוכחית שלו. ללמוד להיות קונדיטור בכיר יכולה להיות אופציה מאתגרת ומרתקת לאלה המחפשים תחומי עניין חדשים, בין אם במטרה להתפתח בכיוונים עסקיים בעתיד או לשם תחביב טהור.מה לומדים בקורס קונדיטור בכיר?קורס קונדיטור בכיר פותח אופקים חדשים בתחום הקונדיטוריה וחניכי הקורס מפתחים טכניקות אפייה וגימור מקצועיים, לומדים להכיר שילובי טעמים חדשים ומתנסים בהכנת קינוחים, מאפים ודברי מתיקה שונים כגון: שוקולדים, מרציפנים, עוגות ועוד. בנוסף ללימודים המעשיים חניכי קורס קונדיטור בכיר לומדים להכיר את התיאוריות העומדות מאחורי תחומים רבים הקשורים בעולם המזון כגון: בטיחות במטבח, תברואה, הכרת חומרי גלם, שיווק ופרסום, ניהול עסק ועוד. מהן אפשרויות התעסוקה לאחר לימודי קורס קונדיטור בכיר?כאמור, תחום הקונדיטוריה בישראל פורח בשנים האחרונות ומאפיות בוטיק צצות בכל מקום כפטריות לאחר הגשם. הצמיחה והשגשוג בתחום הולידה ביקוש רב לקונדיטורים בכירים המשתלבים בתעשיית המזון כמו קונדיטורים בבתי מלון יוקרתיים, בבתי קפה ומסעדות, בקונדיטוריות פרטיות וכן הלאה. רבים מבוגרי הקורס ממשיכים לכיווני היזמות הפרטית, והכלים שמעניק קורס קונדיטור בכיר מאפשרים לבוגריו לעשות את הצעדים הראשונים בדרך לעולם הקונדיטוריה העסקי או סתם בתור תחביב להרשים את המשפחה והחברים ביכולות אפייה משובחות.
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
הודעות אחרונות בפורום בישול
מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ
תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב