בחר איזור:
בחר עיר:
מאפים חמים, עוגות, עוגיות וקינוחים שונים אהובים על כולנו. בכדי להכין אותם כראוי לא חייבים להתמחות במשך שנים במאפיות או מטבחים שונים אלא ללמוד את בסיס הידע שיאפשר התמקצעות והכנה תוך כדי הנאה מתהליך האפייה. מקצוע הקונדיטאות כולל בתוכו שיטות וסודות שמאפשרים את ההכנה המדויקת של מגוון פריטים מתוקים ומלוחים בעולם האפייה ובכדי להגיע לדרגת אמנות בתחום שתיצור תוצאה משביעת רצון ישנם קורסים המספקים את הלימוד הנדרש. מהי מטרתו של קורס יסודות הקונדיטוריה?קורס יסודות הקונדיטוריה והפטיסרי הינו קורס מעשי מתקדם המספק ידע נרחב בנושאי אפייה, עבודה עם חומרי גלם איכותיים ושיטות עבודה מתקדמות בתחום. כמו כן מושם דגש על הכנת מנות בעצובים מיוחדים ושיטות הגשה ועיצוב שמקובלות במסעדות והקונדיטוריות הטובות והאיכותיות ביותר. בסופו של הקורס תוענק תעודת סיום שתשמש את אלו המעוניינים לעסוק בתחום באופן מקצועי.מהי תכנית הלימודים בקורס יסודות הקונדיטוריה?בין השאר יעברו החניכים לימוד מעשי בטיפול בבצק פריך מתוק וטארטים שונים, בצק פריך מלוח להכנת קישים ומאפים, עוגיות לסוגיהן, עוגות בחושות, בצק רטוב ופטיפורים כגון פחזניות, ג´וזאך ועוד, הכנת לחמים, הכנת בצק עלים על בסיס חמאה ושימושיו השונים, בצק שמרים מתוק וקרואסונים, שימושי שוקולד והכנת גנאשים, פרלינים וטראפלים, עוגות שוקולד ועוגות גבינה, מרנג ובסיסים לעוגות, טכניקות שונות להכנת קרמים ומוסים והרכבה ועיצוב של עוגות מוס. מה הן אפשרויות התעסוקה בסיום קורס יסודות הקונדיטוריה?בוגרי קורס הקונדיטוריה ירכשו ידע תיאורטי וכלים מעשיים בהכנת מאפים ודברי מתיקה ויתמקצעו בנושא ברמה שתאפשר יכולות אפייה הן כתחביב והן כמקצוע. המעוניינים להיכנס לשוק העבודה בתחום יוכלו למצוא עבודה בקונדיטוריה ואף להגיע למצב של ניהול קונדיטוריה ופטיסרי במסעדות, בתי מלון, בתי הארחה ומאפיות וקונדיטוריות שונות. נוסף לכך מהווה הקורס בסיס לפיתוח לימודים בתחום מנהל מלונאי וקורסי טבחות מתקדמים.
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
הודעות אחרונות בפורום בישול
מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ
תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב